Winnipeg Jets - Carolina Hurricanes 9.12 (pe-la yö)

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/09/2011
Jaa tämä...

”Suomalaisjoukkue” Canes kohtaa kivikovan kotijoukkueen, Jetsin.

Winnipeg Jets – Carolina Hurricanes, Merkki yli 5,5 maalia, Kerroin 

Bwin yksi maailman suurimmista peliyhtiöistä, joka löytyy mm. Real Madridin paidasta. Bwiniltä löytyy erittäin laaja valikoima kertoimia otteluihin. Saat lisäksi jokaisesta vedostasi pisteitä, joilla voit ostaa tuotteita Bwinin kaupasta. Mobiili-vedonlyönti on myös mahdollista Bwinin kautta.

 

NHL. Canesin Länsi-Kanadan kiertue jatkuu, tällä kertaa vastaan asettuu Jets. Reissun aiemmat kohtaamiset ovat olleet Hurricanesilta varsin runsasmaalisia – 7-6 Calgarya ja 3-5 Edmontonia vastaan. Carolina nappasi avausvoittonsa Kirk Mullerin alaisuudessa, ja peli on jo paranemaan päin. Staal ja Skinner tulevat olemaan todella vaikeita pideltäviä Jetsin repaleiselle puolustukselle, sieltä ovat sivussa varmuudella Hainsey ja Enström. Tuohon kun lisätään vielä ”puolustaja” Byfuglien, joka on hätää kärsimässä omassa päässä, niin vierailija tuskin alle kahden maalin tässä jää.

Jets on kova kotijoukkue, 12 pelistä saldona kahdeksan voittoa. Se on tehnyt kotihallissaan maaleja kolmen keskiarvolla, ja uskoisin että tuo menee rikki, sillä Canesin puolustusmateriaali on joukkueen heikkous ja lisäksi Pitkänen ja Harrison ovat mitä todennäköisemmin sivussa.

Carolina on saanut pelinsä kulkemaan ja on tehnyt peräti 11 maalia kahdessa edellisessä ottelussa. Valitettavasti omiinkin on mennyt ihan kiitettävästi – nimittäin 10. Hurricanes ei ole saanut puolustuspeliänsä vieläkään kuntoon ja päästettyjen maalien keskiarvo on liigan korkein – 3,40. Jetsilläkin se menee yli kolmen. Molemmilta on sivussa liuta puolustajia. Jets on niin kova kotijoukkue, että maalinteko ei tule olemaan ongelma. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo kahdesti, niissä on tullut yhteensä 12 maalia. Molempien alivoima on kehnoa (80%). Bwinin markkinatoppi kelpaa peleihin.

Veikkaussivut | JJ