Aalesund - Vålerenga 24.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Norjan pääsarjassa päivän ainoassa ottelussa Aalesund saa vastaansa Vålerengan.

Aalesund – Vålerenga, Merkki 2, Kerroin

Expekt on todella helppokäyttöinen vedonlyöntiyhtiö, jolla on kilpailukykyiset kertoimet. Expekt on selkeästi panostanut yksinkertaisuuteen ja on myös onnistunut siinä hyvin. Jos tykkäät tehdä vetoja helppokäyttöisellä sivustolla – suosittelemme Expektiä. Uutena asiakkaana saat myös todella hyvän 50 €:n riskittömän vedon Expektille.

 

Norjan liigaa ollaan pelattu jo lähes kolmekymmentä kierrosta ja kotijoukkue Aalesund löytyy alemmasta keskikastista. Aalesund on pelannut oikeastaan juuri sellaisen kauden, mitä joukkueelta voitiinkin ennen kauden alkua odotella. Aalesundin materiaali on erittäin rajallinen, eikä laatua joukkueesta hirveästi muutenkaan löydy.

Vierailija Vålerengan kohdalla tilanne on taas aivan toinenlainen, joka taistelee tiukasti sijoituksista kolmen joukossa. Vålerenga on ollut viime vuosina Rosenborgin varjossa, mutta tällä kaudella Rosenborg ei ole enää ylivoimainen, joten muutamilla muilla seuroilla on oikeasti kerrankin realistiset mahdollisuudet mestaruuteen. Vierailijat ovat pelanneet Bojan Zajicin sekä Andre Murin johdolla hyvin, mutta turhat pistemenetykset ovat johtaneet siihen, ettei Vålerenga taistele kuitenkaan enää mestaruudesta. Vålerenga on jo kaksitoista pistettä liigaa johtavaa Moldea perässä, eikä sitä kyllä enää kiinni valitettavasti oteta.

Aalesundilla on ollut koko kauden suuria maalinteko-ongelmia, vaikka ei myöskään Vålerenga ei ole maaleilla juhlinut, mutta puolustus on ollut vierailijoilla erinomaista. Vålerenga on muutenkin joukkueista selkeästi laadukkaampi, joten lähtökohtana on ilman muuta vierasvoitto.

Veikkaussivut | Tuomas