Marseille - Saint.Etienne 21.8

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • /
Jaa tämä...

Jatkuvatko Marseillen surkeat peliesitykset?

Marseille – Saint.Etienne, Merkki X, Kerroin 

Jalkapallon Ranskan Ligue 1:sen kierroksen päätösottelussa, erittäin mielenkiintoisessa sellaisessa, kohtaavat Ranskan pääsarjan suurin mestariehdokas Olympique Marseille, sekä tasaisen keskikastin St.Etienne. Vaikka Marseille onkin liigan laadukkain joukkue, ei se todellakaan tarkoita, että materiaalierot olisivat mitään karmean suuria. Oikeastihan Marseille on pelannut todella huonon alkukauden, eikä sen peliesitykset vakuuta, eikä tuloksetkaan millään tavalla. Marseillella on varmasti karmean suuret paineet menestyä, sillä viime kaudella mestaruus meni hieman yllättäen Lillelle ; nyt kuitenkin Marseillella on kasassa laadukas joukkue, eikä nyt Europelitkään mitenkään häiritse. St.Etienne puolestaan on myös ihan laadukas joukkue. Parhaimmillaan vihreät voivat tavoitella paikkaa kuuden joukosta, mutta kyllähän liiga on niin tasainen, että todella tiukkaa tulee olemaan, jos vierailijat haluavat tosissaan yrittää jopa paikkaa ensi kaudeksi Eurokentille.

Marseille, kuten todettu, on pelannut surkean alkukauden. Ensimmäisessä ottelussa joukkue jäi kotonaan 2-2 tasapeliin Sochauxia vastaan, ja seuraavassa ottelussa puolestaan Auxerre nousi 0-2 tappioasemasta 2-2 tasapeliin ; Marseillella ei ole vieläkään kaudelta yhtään voittoa. Marseille on toki tehnyt neljä maalia kahteen otteluun, mikä on ihan hyvä suoritus, mutta se ei ole todellakaan, että omiin on mennyt saman verran maaleja. Vierailijat puolestaan avasi kauden 1-2 yllätysvoitolla Bordeauxin kotistadionilta. Oikeastihan St.Etiennen maalit olivat niin halpoja maaleja, että ei mitään järkeä, mutta asiasta kuuluu kiitos pitkälti myöskin Bordeauxin maalivahdille, joka ei saanut kiinni rantapalloakaan. Toisessa ottelussa St.Etienne jatkoi jälleen hienoa menoaan voittamalla kotonaan tosin niukasti vain 1-0 lukemin alemman keskikastin Nancyn.

Marseillen valmennuksella alkaa käydä tilanne vaikeaksi, jos voittoja ei ala tulemaan. Marseillen alkukausi on ollut surkea. Toki edelleen Marseillella on kaikki omissa käsissä, mutta ilman muuta St.Etienne tulee vierasotteluunkin vain yksi asia mielessään ; voitto. Ei St.Etienne varmastikaan todellakaan lähde hakemaan vain mitään 0-0 tasapeliä. Sen takia Marseillelle tulee ilman muuta vaikea ottelu. Saattaa olla, että jopa tasapelin kanssa OM:llä voi olla tarpeeksi suuria ongelmia.

Veikkaussivut | Tuomas