SSV - SPV 13.4

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Mestaruus on ensimmäistö kertaa katkolla SPV:lle.

SSV – SPV, Merkki 2, Kerroin

 

NORDICBET – 100 € PELIRAHAA UUSILLE ASIAKKAILLE

Siirry Nordicbetin sivuille TÄSTÄ >>> 

SSV on nyt henkisesti todella alhaalla. Mestaruuden piti olla sille katkolla jo kolmannessa pelissä, mutta niin vaan toisessa ottelussa SPV tasoitti ilman maalivahtia ja voitti lopulta jatkoajalla. Siinä kohtaa oli SSV henkisesti lyöty, sillä se kuitenkin voitti ensimmäisen kohtaamisen.

SSV ei saanut kasattua ajatuksiaan ja näin kolmannesta pelistä tuli sen osalta täysi kaaos. Pelataan kuitenkin SM-finaaleja ja silti SPV onnistuu niittämään noinkin kokeneen joukkueen taakse 13 maalia 60 minuutissa. Puolustus hajosi SSV:llä käsiin ja näin SPV taputteli ottelun jo käytännössä ensimmäisessä erässä iskien taululle 5-0 lukemat. SPV:n Tuukka Kiviranta naputti tiistaina 4+1 ja on väistämättä tämän hetken kuumin pelaaja. SSV on pyrkinyt pelaamaan Sami Kosken ja Mikko Kohosen niin pimentoon, että väkisinkin Kivirannan kaltaiset pelaajat alkavat saamaan enemmän mahdollisuuksia.

SSV:n maalivahti Toni Lötjönen on ollut ihan hyvä ensimmäisessä kahdessa ottelussa, mutta kolmannessa SSV:n maalivahtien torjuntaprosentti oli 50%, kun taas vastapuolen maalivahti Jarno Ihme pelasi toistaiseksi parhaan finaaliottelunsa.

Veikkaussivut | misteri