Loviisa - Nokian KrP 6.1

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/06/2012
Jaa tämä...

Jatkaako Henri Johansson maalitehtailuaan Loviisassa?

Loviisa – Nokian KrP, Merkki 2, Kerroin

UNIBET – Pelaajilta, Pelaajille

  • 50% ensitalletusbonus vedonlyöntiin aina 100 € saakka (200e talletus ja saat 100e pelirahaa)
  • Markkinoiden paras live-vedonlyönti, jossa Cash-in toiminto
  • Todella laaja valikoima live-vedonlyöntiin

Lunasta Unibetin bonus TÄSTÄ LINKISTÄ >>>

 

Salibandyliigaa. Ennen kautta mustaksi hevoseksi povattu Nokian KrP matkustaa vasta nyt joulutauolta palavaan Loviisan Torin vieraaksi.

Nokian KrP palasi tauolta viime viikolla ja hävisi kärkikahinoissa olevalle Erälle niukasti 8-9. Nokialla riittää tulivoimaa, mutta omissa soi myös tiuhaan tahtiin. Suurin pelote vastustajille on maajoukkuepelaaja Henri Johansson, joka johtaa pistepörssiä ylivoimaisesti hurjilla tehoilla, 35+18. Joukkue pääsee parhaallaan otteluun, kun TImo Johansson palasi kokoonpanoon Erää vastaan ja maalityyki Sami Nymanin pitäisi olla joukkueen matkassa Loviisassa.

Loviisa palaa vasta nyt joulutauolta, joukkue on saanut huilata kolmisen viikkoa. Pelaamattomuus saattanee näkyä otteissa jonkun verran. Salibandyliigan kilpailu- ja kurinpitoryhmä määräsi eilen Loviisan Tuomas Savukoskelle kahden ottelun pelikiellon, joten mies on tästä ottelusta sivussa. Päävalmentaja Iiro Parviainen ei tuomiota sulattanut, kun pelikiellosta ilmoitettiin näin myöhään, sillä Savukosken tuomio juontaa juurensa M-Teamia vastaan pelatusta ottelusta (17.12). Joukkue joutuu siis muokkaamaan kenttiään, joilla se on harjoituksissa treenannut.

Nokian KrP on joukkueista laadukkaampi, eikä kotietu ole kovinkaan merkittävä salibandyssa. Myös Savukosken pelikielto saattanee sekoittaa kotijoukkueen pakkaa.

Veikkaussivut | Jukka