Nokian KrP - Oilers 12.12

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/12/2011
Jaa tämä...

Nähdäänkö salibandyliigan illan ainoassa ottelussa maalijuhlat Tampereella?

Nokian KrP – Oilers, yli 12,5 maalia, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Nordicbet tuplaa uusien asiakkaiden ensimmäisen talletuksen! Saat jopa 100 € lisää rahaa tilillesi ensimmäisen talletuksesi yhteydessä! 

Kotoista salibandyliigaa. Isäntäjoukkue Nokian KrP saa vieraakseen Rahola Areenalle Espoon Oilersin.

Nokian KrP:n alkukausi oli vaisu, sillä ennen kautta liigan mustaksi hevoseski julistettu ryhmä konttasi alkukaudella hieman odotusten vastaisesti. Tosin pitänee muistaa ettei joukkueen otteluohjelma ollut sieltä helpoimmasta päästä. Nyt Nokialaisryhmä on alkanut pelaamaan odotetunlaisesti ja takana on neljän ottelun voittoputki huolimatta kahden kovan pelimiehen puuttumisesta. Sami Nyman on häämatkalla Thaimaassa ja Timo Johansson loukkaantumisen vuoksi sivussa.

Vierailija Oilers on pelannut odotetunlaisen alkukauden ja espoolaiset löytyvät sarjataulukosta sijalta kuusi. Oilers on Nokian tavoin ollut viime aikoina hyvässä vedossa, joukkue on voittanut ne ottelut mitä on pitänytkin, sarjataulukon kärkijoukkueita vastaan on puolestaan ollut vaikeampaa.

Molemmat joukkueet kuuluvat liigan runsasmaalisiempien joukkueiden joukkoon. Nokian KrP:n peli on lähtenyt rullaamaan ja neljässa edellissä voitto-ottelussa ovat soineet niin vastustajan kuin omatkin maaliverkot (13-8, 15-8, 8-6, 13-7). Myös Oilers on viime otteluissa äitynyt maaliverkkojen venyttämiseen (8-9, 12-4, 8-5).

Joukkueiden kuudesta edellisestä ottelusta viisi on päättynyt tulokseen, jossa on tullut yli 12,5 maalia. Myös viime aikaiset otteet enteilevät että Tampereella nähdään hyökkäysvoittoista peliä ja maaleja nähtäneen runsaasti. Molempien joukkueiden otteluissa on tällä kaudella nähty maaleja n. 14 maalin keskiarvolla.

Veikkaussivut | Jukka