TPS - FBT Pori 30.12

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Ottaako TPS murskavoiton heikosta FBT Porista?

TPS – FBT Pori, Merkki 1, Kerroin

Expekt on todella helppokäyttöinen vedonlyöntiyhtiö, jolla on kilpailukykyiset kertoimet. Expekt on selkeästi panostanut yksinkertaisuuteen ja on myös onnistunut siinä hyvin. Jos tykkäät tehdä vetoja helppokäyttöisellä sivustolla – suosittelemme Expektiä. Uutena asiakkaana saat myös todella hyvän 50 €:n riskittömän vedon Expektille. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, Expekt palauttaa panoksesi (max. 50 €)!

Kotoista salibandyliigaa. TPS palaa joulutauolta ja saa heti kaksi tärkeää paluumuuttajaa, kun kapteeni Jere Jokinen ja Janne Nurminen palaavat kokoonpanoon. Tosin sai TPS myös huonoja uutisia, sillä Miikka Sokan kausi on paketissa. Materiaaliltaan tämän iltainen vastustaja FBT Pori on reilusti heikompi ja sen osoittaa myös sarjataulukko. Näistä peleistä kelpaa TPS:älle vain voitto, muuten pudotuspeleihin on pitkä matka.

Porilaisten hyökkäys- ja puolustuspeli ovat tilastojen valossa toiseksi huonoimmat koko Salibandyliigassa. TPS:än puolustus on heikompi, mutta se on mättänyt n. 30 maalia enemmän tällä kaudella kuin porilaiset. TPS on jakanut tähän otteluun ilmaislippuja, joten se katsomot pitäisi olla melko täynnä. Molemmille kyseessä on tärkeä ottelu, sillä Pori haluasi kuroa jumbosijaan varmasti hieman eroa, mutta helppoa se ei ole.

FBT Pori on pelannut tällä kaudella tasan yhden täydellisen ottelu, jossa se voitti sensaatiomaisesti yhden mestarisuosikeista eli SPV:n. Tämän jälkeen ei voittoja ole tullut, eikä luultavasti tule tänäänkään. Sen verran parempi pelillisesti on TPS.

Veikkaussivut | misteri