AS Roma - Juventus 12.12

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/12/2011
Jaa tämä...

AS Roma vajaamiehisenä Juventuksen kimppuun.

AS Roma – Juventus, Merkki 2, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Nordicbet tuplaa uusien asiakkaiden ensimmäisen talletuksen! Saat jopa 100 € lisää rahaa tilillesi ensimmäisen talletuksesi yhteydessä! 

Italian Serie A. Maanantai-iltana AS Roma ja Juventus kohtaavat Italian liigan huippuottelussa.

AS Roman alkukausi on ollut pettymys, jälleen kerran. Suurin odotuksin kauteen lähtenyt pääkaupunkilaisseura on jämähtänyt liigan keskikastiin. Täksi kaudeksi päävalmentajaksi astunut ex-barcapeluri Luis Enriquelle ei voi aivan puhtaita papereita antaa. Saapa nähdä, kuinka pitkään roomalaisseuran johto ja presidentti katsovat joukkueen konttaamista.

Roma on voittanut edellisestä kuudesta ottelustaan ainoastaan kaksi, peliesitykset eivät ole vakuuttaneet, mutta puolustukseksi voitaneen todeta, että joukkue on paininut ajoittain poissaolojen kanssa. Viikko sitten joukkueelle tuli oikein kunnolla lunta tupaan, kun joukkue vieraili Firenzessä. Isäntäjoukkue Fiorentiina vei Romaa kuin märkää rättiä, kaiken lisäksi peräti kolme AS Roman pelaajaa katseli ottelussa punaista korttia. Ykköstoppari Juan, keskikenttämies Fernando Gago sekä Barcelonasta hankittu Bojan ovat ottelusta pelikiellossa.

Pelikieltojen lisäksi pääkaupungin poppoolla on loukkaantumismurheita. Juanin, Gagon ja Bojanin lisäksi ottelusta lienee sivussa loukkaantumisten vuoksi Marco Cassetti, SImon Kjaer, Nicolas Burdisso, David Pizarro ja Fabio Borini. Aleandro Rosin pelaaminen on puolestaan epävarmaa.

Juventus puolestaan on pelannut mallikkaasti ja on Serie A:ssa yhä tappioitta. Joukkueella ei kotijoukkueen kaltaisia murheita ole, sivussa on ainoastaan ex-Roma-hyökkääjä Mirko Vucinic.

Juventus on hallinnut seurojen välisiä keskinäisiä otteluita ja esimerkiksi Roman edellisestä kotivoitosta ”bianconerista” Stadio Olimpicolla on kulunut lähes kahdeksan vuotta. Joukkueiden nykyvire ja Roman lukuisat poissaolot kääntävät vaakakuppia Juven suuntaan.

Veikkaussivut | Jukka