Bologna - Milan 11.12

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/11/2011
Jaa tämä...

Hakeeko Milan Renato Dall’Aralta helpot vieraspisteet?

Bologna – AC Milan, Merkki 2, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Lisäksi NordicBet tarjoaa 100 € bonuksen uusille asiakkailleen! 

Italian Serie A. Renato Dall’Aralla yhteen iskevät Bologna sekä AC Milan, Bologna joutuu siispä todella kovaan testiin kun vastaan yksi suurimmista mestariehdokkaista. Milan lukeutuu Euroopan parhaimmistoon, ja omaa todella laadukkaan materiaalin.

Milanille vierailu kotonaan loistavasti pelaavan Bolognan kotistadionille ei tosin tule upeaan saumaan, sillä Milan ei ole viime aikoina vakuuttanut ja toisekseen joukkueella on jonkin verran kokoonpano-ongelmia

Milan on viidestä viime ottelustaan voittanut vain Genoan vieraissa sekä Chievon kotona, puolestaan  tappio Barcelonalle sekä tasapelit niin Fiorentinaa kuin Viktoria Plzeniä vastaan.

Milanin materiaali on aivan eri tasoa, mitä se on kotijoukkueella. Bologna on pystynyt viime aikoina voittamaan vain kaksi surkeaa joukkuetta, liigassa kotonaan Sienan 1-0 maalein, ja jokunen viikko sitten Italian Cupissa sarjaporrasta alempana pelaava Crotone kaatui 4-2 numeroin.

Mielenkiintoinen tilasto on myös, että Bolognan sekä Milanin neljässä viimeisessä keskinäisessä kohtaamisesa Bologna ei ole onnistunut maalinteossa kertaakaan. Bolognan edellisestä maalista milanolaisjätin verkkoon on aikaa useampi vuosi, sillä se tapahtui kotikentällä 1-4 tappiossa kolme vuotta sitten. Milan on ilman muuta vieraissakin suuri suosikki.

Veikkaussivut | Tuomas