Inter - Atalanta 18.3

 • Veikkaussivujen toimitus
 • webpalcon
 • 27/04/2018
Jaa tämä...

Pahasti kontannut Inter saa vieraakseen Atalantan.

Inter – Atalanta, Merkki 1, Kerroin


BETSSON – VASTUULLISIN PELIYHTIÖ

 • Betsson on valittiin vuoden parhaimmaksi vedonlyöntitoimistoksi
 • 100% ensitalletusbonus 100 € saakka
 • Live-vedonlyönnissä kohdetarjonta todella laaja
 • Siirry Betssonin sivuille TÄSTÄ >>>

   

  Italian Serie A. Kuusi viikkoa tappioitta pelannut Atalanta matkaa Milanoon viikolla UCL:sta pudonneen Interin vieraaksi.

  Interin kausi on ollut lähestulkoon katastrofi. Joukkue on menettänyt mestaruusmahdollisuutensa jo aika päiviä sitten, eikä paikka ensi kauden Mestarien liigassa näytä kovinkaan todennäköiseltä. Viikolla tuli noutaja myös Euroopan kentiltä sekä cupista joukkue on myös jo pudonnut. Pelisesitykset eivät vakuuta ja maalinteko on ollut ”Nerazzurrille” todellista tervanjuontia.

  Atalanta sitä vastoin on pelannut kelpo kauden, eikä ole kokenut tappion kuin kuudessa liigaottelussa. Tappioita joukkue on siis kokenut neljänneksi vähiten tällä kaudella. Atalanta matkaa kuitenkin Milanoon pahasti ”vajaamiehisenä”, joten reilut kuusi viikkoa kestänyt tappioton putki saattanee tulla päätökseen.

  Atalantalta nimittäin uupuu kokoonpanosta puolustajat Daniele Capelli, Stefano Lucchini ja Federico Peluso. Keskikentältä ovat loukkaantuneiden kirjoissa Matteo Brighi, Cristiano Doni. Hyökkäyksestä sen sijaan on puuttuu 15 maalia tällä kaudella paukuttanut German Denis. Guglielmo Stendardo, Luca Cigarini, Matias Schelotto, Cristian Raimondi ja Simone Tiribocchi ovat kärsineet kolhuista joten heidän 90 minuutin kunnosta ei ole täysiä takeita, joten Interillä on siis oiva mahdollisuus pysyä voittojen teillä.

  Toivottavasti ”sinimustat” ovat vain toipuneet Mestarien liigan tien katkeamisesta.

  Veikkaussivut