Inter - Bologna 17.2

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Palaako Inter voittojen pariin heikkoa Bolognaa vastaan?

Inter – Bologna, Merkki 1, Kerroin

 

Betsafe – Voittoja maan ja taivaan välillä

  • Vedonlyöntiin ensitalletusbonus jopa 100 € saakka
  • Supernopeat rahansiirrot
  • Tunnettu erinomaisesta asiakaspalvelusta

 

Jalkapallon Italian Serie A:ta, Milanossa yhteen iskevät Inter sekä vieraaksi saapuva Bologna.

Inter on viime aikoina ajautunut vaikeaan tilanteeseen, sillä mestaruus alkaa olla karannut. Kuuteen edelliseen kamppailuun Inter on onnistunut voittamaan vain yhden, mutta nyt sille on todennäköisesti tulossa loppu, sillä vastaan asettuva vierasjoukkue omaa valtavasti heikomman materiaalin ja toisekseen Bologna on tällä kaudella voittanut vieraissa vain kaksi ottelua. Inter oli vielä muutamia viikkoja sitten hienossa vireessä, mutta vire on kadonnut täydellisesti.

Viime kierroksella joukkue hävisi kotonaan jopa Novaralle, joten nyt on ilman muuta kotiyleisölle anteeksipyynnön paikka. Interin vähimmäistavoite on ilman muuta selviytyä Mestareiden Liigaan eikä edes sekään näytä tällä hetkellä millään tavalla varmalta. Voittoja siispä tarvitaan! Bologna on toki viime aikoina pelannut tasoonsa nähden hyvin, mutta yhteentoista vierasotteluun tehnyt kuitenkin vain yhdeksän osumaa.

Maalinteon osalta vierasjoukkueella on siispä isoja ongelmia ollut läpi kauden. Bologna ei ole muutenkaan juhlinut Milanossa, edellisestä vierasvoitosta on aikaa noin viisitoista vuotta. Kolme edellistä kamppailua ovat menneet Interille yhteismaalein 9-2.

Veikkaussivut | Tuomas

Huom! Tällä viikolla Veikkaussivut tarjoaa 20 € riskittömän vedon. Lue lisää Veikkaussivujen kampanjoista.