Napoli - AC Milan 18.9

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/02/2018
Jaa tämä...

Hallitseva mestari vaikean tehtävän edessä.

Napoli – AC Milan, Merkki 1, Kerroin 

Napoli – Milan, Merkki Yli 2,5 maalia, Kerroin 

Kärjen suurimpiin haastajiin lukeutuva Napoli haastaa siipirikkoisen kärkijoukkue Milanin. Molemmat kärsivät poissaoloista, Milanilla ne ovat huomattavasti pahemmat.

Napoli lähtee otteluun ilman Donadelia, Britosia ja Lavezzia. Jokainen on korvattavissa. Jälkimmäisen tilalle valmentaja Mazzarri laittoi uuden hankinnan Interistä, nimittäin Pandevin Cavanin vierelle. Tulosta pitäisi siis syntyä. Joukkueella on alla ilmiömäinen 1-1 tasapeli Cityn vieraana UCL-pelissä.Lisäksi puolustaja Zuniga on sivussa, joka lisää runsasmaalisuutta. Napolin vahvuudet löytyvät hyökkäyspäästä, se voitti kauden avauksessa Cesenan 1-3.

Milanilla homma on huomattavasti vaikeampi. Sivussa ovat puolustuksesta Yepes, Mexes ja Taiwo, keskikentältä Gattuso, Ambrosini ja Boateng. Pelaajista ainoastaan Gattuso on kunnolla korvattavissa. Lisäksi Zlatan on sivussa avauksesta, mutta tulivoimaa löytyy muutenkin Paton ja Cassanon johdolla. Kauden avauksessa se pelasi 2-2 tasapelin Laziota vastaan, sen jälkeen taisteli pisteen Camp Noulta 2-2 pistejaossa.

Kummallakin on pahoja poissaoloja puolustuksessa. Lisäksi joukkueiden vahvuudet löytyvät hyökkäyspäästä, joten maaleilta ei voida välttyä. Napoli on lähempänä voittoa paremman vireensä ja kotietunsa turvin, Milanilla alkaa poissaolot näkymään pikku hiljaa pelissä.

Veikkaussivut | JJ