Napoli - Udinese 26.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Jatkaako Udinese San Paololla upeaa alkukauttaan?

Napoli – Udinese, Merkki 2, Kerroin 

Napoli – Udinese, Merkki yli 2,5 maalia, Kerroin 

Napoli – Udinese, Merkki yli 3,5 maalia, Kerroin 

Jalkapallon Italian Serie A:n päivän ja koko kierroksen huippuottelussa Napoli saa vieraakseen Udinesen. Molemmat joukkueet ovat aloittaneet kautensa vahvasti, aivan kuten kuuluukin, koska materiaalia katsoen Napoli on liigan ylempää keskikastia aivan kuten myöskin vierailija Udinese.

Napoli lähti kauteen hieman omituisista lähtökohdista, sillä joukkue on mukana Mestareiden Liigassa, joka tottakai vaikuttaa joukkueen pelaamiseen ja suorittamiseen Italian liigassa. Napoli on viime aikoina pelannut heikosti, ja kyllähän se on näkynyt sitten sarjataulukossakin, koska Napoli on yllättäen vasta viidentenä, kun taas Udinese on pelannut Antonio Di Natalen johdolla aivan erinomaisen alkukauden.

Udinese menetti jälleen avainpelaajiaan kesän siirtomarkkinoilla, esimerkiksi Alexis Sanchez siirtyi FC Barcelonaan. Udinesen tärkein yksittäinen pelaaja, Antonio Di Natale jäi kuitenkin seuraan, joka on upea asia niin koko seuralle kuin myöskin Di Natalelle itselleen, sillä italialaishyökkääjä ei kuitenkaan ole enää mikään parikymppinen, mutta raitapaidoissa Di Natale saa todella mukavasti peliaikaa, ja onkin tehnyt tälläkin kaudella erinomaisesti maaleja. Di Natale on edelleen Italian liigan TOP-3 vaarallisimpia hyökkääjiä, ja ilman muuta myös Napolin puolustuksella tulee olemaan italialaishyökkääjän kanssa todella suuria ongelmia. Udinesen puolustuspelaaminen on lisäksi yksi asia, joka on pakko nostaa esille – seitsemässä ottelussa raitapaidat ovat päästäneet tasan yhden maalin. Udinesen puolustus on ollut täysin ylivoimaisesti koko liigan parasta, eikä mikään ihme, sillä joukkueen maalia vartioi erinomainen Samir Handanovic, joka päätti myöskin jäädä seuraan, joka on ehdottomasti hieno asia myös slovenialaisvahdin kannalta, joka tulee saamaan joukkueessa todella paljon peliaikaa, kun taas esimerkiksi siirtyessään isoimpiin seuroihin peliaikaa voisi tulla selkeästi heikommin. Udinese on tällä hetkellä liigan paras joukkue, ja vieläpä vieraissa altavastaajan roolissa se korostuu, sillä Udinesehän on myöskin samalla erinomainen vierasjoukkue.

Veikkaussivut | Tuomas