Palermo - Fiorentina 27.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/02/2018
Jaa tämä...

Onko Palermon kova kotietu liikaa Fiorentinalle?

Palermo – Fiorentina, merkki 1, kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Nordicbet tuplaa uusien asiakkaiden ensimmäisen talletuksen! Saat jopa 100 € lisää rahaa tilillesi ensimmäisen talletuksesi yhteydessä!Jalkapallon Italian pääsarjaa, Palermo kohtaa omassa ottelussaan Fiorentinan. Vastakkain ottelussa ovat kaksi laadukasta joukkuetta, jotka kuuluvat materiaaliltaan kymmenen parhaan joukkoon. O

ngelmana vain on se, että Palermo on liigan surkein vierasjoukkue, kotona Palermo pelaa todella hyvää jalkapalloa, mutta vieraissa hommasta ei ole tullut koko kauden aikana yhtään mitään. Tilastot toki näyttävät, miten surkea Palermo on vieraissa ollut, mutta toisaalta onhan Palermolla ollut myöskin todella vaikeita vierasotteluita, kuten esimerkiksi vierasmatkoja Udineseen, Roomaan sekä juuri viime kerralla Juventuksen vieraaksi.

Fiorentina puolestaan on todella epäselkeässä tilanteessa. Joukkue on onnistunut voittamaan vain kolme ottelua tällä kaudella. Fiorentinalla on ollut isoja maalinteko-ongelmia, vain yhdeksän tehtyä maalia, joten muutenkin kahdessa edellisessä Serie A ottelussa maaleitta jäänyt Fiorentina on melkoisen heikossa tilassa. Fiorentina voitti toki viikolla Empolin CUP ottelussa, mutta ensinnäkin vastassa oli surkea joukkue ja toisekseen eipä 2-1 voitto Serie B joukkueesta voi olla millään tavalla vakuuttava.

Palermo on saamassa muutamia tärkeitä pelaajiaan takaisin kokoonpanoon, joten siinäkin suhteessa Palermolla olisi nyt erinomainen mahdollisuus jatkaa todella hyvää kotisaldoaan, kahdesta edellisestä kotiottelusta on tullut kuusi pistettä, ensin kaatui Lecce 2-0 ja sitten Bologna 3-1. Kyllähän Fiorentiinaakin vastaan lähtökohta on kotivoitto.

Veikkaussivut | Tuomas