Udinese - Juventus 21.12

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/04/2018
Jaa tämä...

Onnistuuko Udinese pysäyttämään vierasjoukkueen huikean pelivireen?

Udinese – Juventus, Merkki 1, Kerroin 

Udinese – Juventus, Merkki yli 2,5 maalia, Kerroin 

 

UNIBET – Pelaajilta, Pelaajille

  • 50% ensitalletusbonus vedonlyöntiin aina 100 € saakka (talleta 200 € ja saat Unibetilta 100 € lisää)
  • Markkinoiden paras live-vedonlyönti, jossa Cash-in toiminto
  • Unibetin joulukalenterista joka päivä uusi bonus aattoon saakka

Lunasta Unibetin bonus TÄSTÄ LINKISTÄ >>>

Jalkapallon Italian Serie A:n viikkokierroksen huippuottelussa yhteen iskevät Udinese Calcio sekä Juventus. Udinese sekä Juventus ovat AC Milanin kanssa ainoat joukkueet, jotka eivät ole hävinneet tällä kaudella kotonaan vielä otteluakaan. Udinesen saldo alkukauden otteluista kotona on murskaava. Seitsemän voittoa maalierolla 14-2. Udinesen hyökkäys on ollut kotonaan tehokas, puolestaan puolustus on ollut ajoittain huikean hyvä. Udinese on ollut ehdottomasti alkukauden paras kotijoukkue, mutta nyt vastaan tuleva Juventus on iso haaste.

Juventus on löytänyt hienon pelivireen ja onkin sarjataulukossa Milanin jälkeen toisena. Juventus on toki pelannut vahvasti, mutta ei ole millään tavalla ollut voittamaton. Esimerkiksi vajaa pari viikkoa sitten vierasottelussa Romaa vastaan Juventus jäi 1-1 tasapeliin, Roman voittokaan ei ollut missään tapauksessa kaukana. Lisäksi joukkueella on ollut yllättävän vaikeaa selkeästi heikompia joukkueita vastaan.

Udinesen pelityyli sopii parhaiten altavastaajan rooliin. Udinesellä on todella terävät vastaiskut. Vaikka pelataankin Udinesen kotona, niin voisi kuvitella Juventuksen pitävän palloa aivan tarkoituksella ja Udinesen keskittyvän vastaiskuihin. Juventusta ei saa millään vieraissa ottelun suosikiksi. Juventuksella on vain lievä materiaalietu, mutta todella merkittävä kotietu kääntää tilanteen aivan toisenlaiseksi. Udinese on päivän parhaita peli-ideoita.

Veikkaussivut | Tuomas