Ässät - SaiPa 29.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/02/2018
Jaa tämä...

Jatkaako porilaisryhmä SaiPan jyrkkää alamäkeä?

Ässät – SaiPa, Merkki 1, Kerroin 

Ässät – SaiPa (+1), Merkki 1, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Nordicbet tuplaa uusien asiakkaiden ensimmäisen talletuksen! Saat jopa 100 € lisää rahaa tilillesi ensimmäisen talletuksesi yhteydessä! Katso alla olevasta videosta miten helposti saat NordicBetin bonuksen tilillesi.

Puuttuiko videolta mielestäsi jotain? Haluatko että myös muista bonuksista tehdään video? Anna palautetta tästä.

 

Jääkiekon SM-liigaa, Porissa yhteen iskevät Ässät sekä liigan viimeiseksi tipahtanut SaiPa. Kyseessä on Ässille kauden 27:s ottelu, kun taas vierailijat ovat pelanneet ottelun kotijoukkuetta vähemmän.

Ässät on aloittanut kautensa erinomaisesti. Joukkue menetti mm. tähtivahtinsa Eero Kilpeläisen Jokereihin, mutta Ässien maalivahtikaksikko on hoitanut työnsä erinomaisesti. Joukkueesta on löytynyt onnistujia laajalla rintamalla, senpä takia esimerkiksi Tomas Zaborskya ollaan kovaa vauhtia viemässä KHL:ään. Ässät on melko tukevasti kiinni toisessa paikassa, sillä eroa kolmantena olevaan Pelicansiin on neljä pistettä, ja lahtelaisryhmä on ollut jo pidemmän aikaa heikossa iskussa.

Lappeenrannan SaiPa puolestaan lähti kauteen todella ohuella materiaalilla ja on juuri siellä, missä sen kuviteltiinkin olevan. SaiPa ei hankkinut menetettyjen pelaajien tilalle uusia pelaajia, joten joukkueeseen jäi ns. tähtipelaajista oikeastaan vain Richard Lintner sekä Brian Salcido. Molemmat ovat olleet pettymyksiä, joten siinä on yksi iso syy, miksi SaiPa on siellä missä se on. SaiPa ei ole pelannut huonosti, mutta joukkueesta puuttuvat ne oikeat maalintekijät. SaiPa saa toki laukauksia aikaan ottelussa kuin ottelussa todella paljon, mutta aivan liian usein vedot tulevat aivan mistä sattuu.

Lappeenrantalaisryhmä kyllä pelaa illasta toiseen aktiivisesti, mutta maalinteko on vaikeaa. Tilannetta ei ainakaan se helpota, että SaiPalla on kokoonpano-ongelmia, sillä Elmeri Kaksonen sekä varsinkin Anssi Löfman ovat suuria menetyksiä. Löfman on ollut alkukauden suurin yllättäjä SaiPan ryhmästä. Ilman SaiPan kultakypärää maalinteko Porin Jäähallissa taitaa olla liian vaikeaa.

Veikkaussivut | Tuomas