Blues - HIFK 17.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

HIFK ollut varsinainen peikko viime vuosina Bluesille.

Blues – HIFK, Merkki 2, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nyt saat 100 € ensitalletus bonuksen lisäksi 50 € riskittömän vedon NordicBetille! Tämä tarjous on voimassa vain Veikkassivujen kautta rekisteröityneille uusille pelaajille.
Siirry NordicBetin sivuille tästä.

 

nb

 

Jääkiekon SM-liigaa. Vastakkain illan ainoassa ottelussa ovat viime vuoden finaalipari, Espoon Blues sekä Helsingin IFK.

Vierailija HIFK on ollut kotijoukkue Bluesille melkoinen peikko lähestulkoon aina. Joukkueet ovat kohdanneet aikaisemmalla kolmella kaudella yhteensä 19 kertaa, joista Blues on pystynyt voittamaan ainoastaan yhden, myös tämän kauden ainut keskinäinen on mennyt HIFK:lle, lukemin 6-3. Eli, viimeiset 20 kohtaamista joukkueiden välillä, ja Blues on voittanut ainoastaan yhden näistä otteluista.

Blues liitää tällä hetkellä voittoputkessa, mutta ennen maajoukkuetauon jälkeistä putkea ei kannata liiemmin tuijotella. Tauko on kuitenkin aina tauko. Joukkue nappasi Pelicansia vastaan hienon voiton, mutta oli ajoittain helisemässä, varsinkin avauserässä.

HIFK on ollut tämän kauden suurin pettymys, mutta peli-ilme oli todella hyvä Lukkoa vastaan tauon jälkeen. Todennäköistä onkin, että HIFK alkaa tekemään nousua sarjataulukossa sinne, minne se kuuluukin.

Kotiedulla ei ottelussa liiemmin merkitystä ole, sillä kyseessä on pääkaupunkialueen paikallisottelu. Blues ei ole vetänyt yleisöä kototteluihinsa odotetulla tavalla, ja tämä riitti myös seuran pomolle. Tänään lippuja on kuitenkin mennyt rutkasti enemmän, mutta saapa nähdä onko kyseessä IFK:n punainen meri, joka valtaa jälleen Barona Areenaan, kuten keväällä.

HIFK lähtee otteluun ilman muuta suosikkina. Joukkue omaa huomattavasti paremman materiaalin, ”kotiedusta ei ole tietoakaan” sekä historia osoittaa, kuinka vaikea voitettava IFK on ollut Bluesille lähestulkoon aina.

Veikkaussivut | Jukka