Blues - HPK 16.2

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Jatkaako HPK yllätyksiään Espoossa Bluesin vieraana?

Blues – HPK, Merkki 2, Kerroin (paras kerroin otteluun)

 

UNIBET – PELAAJILTA, PELAAJILLE

  • Markkinoiden paras live-vedonlyönti
  • 50% ensitalletusbonus 100 € saakka
  • Unibet-tv näyttää huippuottelut suorina lähetyksinä
  • Katso Unibetin arvostelu tästä


Siirry Unibetin sivuille TÄSTÄ >>>

 

Blues kohtaa HPK:n Barona Areenalla. Joukkueet ovat kohdanneet toisena neljä kertaa, ja Blues on voittanut niistä kolme. Nyt Kerholla olisi revanssin paikka, ja huikean taisteluvoiton ansiosta motivaatio on koko joukkueella varmasti korkealla ja helppoa ei Bluesilla tule olemaan.

Blues jatkoi huonoja otteitaan häviämällä SaiPalle peräti 5-1. Se kertoo jo olennaisen tämän joukkueen tämänhetkisestä menosta, ja mikäli peli ei parannu, tulee Kerho yllättämään Bluesin. Galbraith pelannut pari SaiPa- peliä edeltävää ottelua ihan hyvin, ja miehen itseluottamukselle ei tuo tappio tehnyt varmastikaan hyvää. Bluesin asenteen ja pelin pitää olla kohdallaan, mikäli se meinaa voittaa otteitaan parantaneen HPK:n.

HPK puolestaan on nyt kolmen ottelun voittoputkessa. Se voitti maajoukkuetauon jälkeisen pelinsä Porissa Ässien kotiluolassa 1-2, ja teki melkoisen yllätyksen. Esim. Veikkaus antoi kerrointa hämeenlinnalaisille peräti hieman yli kuusi, joten siitä voi jo päätellä kuinka suuren yllätyksen HPK teki. Mika Järvinen pelasi loistopelin, ja jatkoi hyviä otteitaan. Kerhon yksi ”tähdistä”, Marek Zagrapan ei onnistunut alkukaudesta, mutta kun miehelle annettiin mahdollisuus eilen, teki hän voittomaalin ja kasvatti varmasti luottamusta valmentajan silmissä, sekä maali teki ennen kaikkea itseluottamukselle varmasti hyvää kuten voitto koko joukkueelle. HPK taistelee siis edelleen säälipleijjaripaikasta, ja voitolla se ohittaisi pelin vähemmän pelanneena niin Tapparan kuin SaiPankin, joten otteluun lähdetään varmasti sata lasissa.

En voi käsittää kerrointa, materiaalietu ei joukkueiden välillä ole hirveän suuri, Blues tarpoo mudassa kun taas HPK kolmen ottelun voittoputkessa lisää itsleuottamusta saaneena edellisestä yllätysvoitostaan. Toki Bluesilla on kotietu, mutta kerroin on silti aivan järjetön.

Veikkaussivut | NikoH

Huom! Tällä viikolla Veikkaussivut tarjoaa 20 € riskittömän vedon. Lue lisää Veikkaussivujen kampanjoista.