Blues - Jokerit 15.3

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Bluesilla mahdollisesti lepuutuksia tiedossa?

Blues – Jokerit, Merkki 2, Kerroin (Paras kerroin)

 

NORDICBET – 100 € PELIRAHAA UUSILLE ASIAKKAILLE

Siirry Nordicbetin sivuille TÄSTÄ >>> 

Runkosrjan loppu häämöttää jo, ja kyseessä on viimeinen kierros. Jokerit taistelee tiukasti suorasta pudotuspelipaikasta ja ottelu on sille lähes pakkovoitto, sillä Kärppien varaan ei Jokerit varmasti mitään jätä. Bluesilla ei ole ollut vaaraa säälipleijjaripaikan menettämisestä viimeaikoina, mutta Blues pelaa ”säälipleijjari” kierroksen kotiedusta. Panoksia on silti Jokereilla aikalailla huomattavasti enemmän. Jokereiden historia on ollut vaikea Barona Areenalla, kun edellinen voitto on tullut vasta syksyllä 2008 vuonna, joten sekin taika halutaan varmasti rikkoa.

Blues on siis varmistanut paikkansa Villi kortti-kierrokselle (säälipleijjari), mutta pelaa kotiedusta. Bluesin valmentaja Mikko Saarinen totesi että joitain lepuutuksia saattanee tulla, sillä lauantain otteluu siintää jo silmissä.

Bluesin kotiedun hyöty ei ole kovin suuri vaikka Blues onkin melko kotiriippuvainen joukkue, sillä Jokereiden kannattajat pesee Espoolaiset kannustuksessa 100-0 ja muutenkin Espoossa ei ole ihmiset oikein löytäneet paikanpäälle tärkeisiin peleihinkään. Lisäksi Blues saattaa lepuutella tärkeimpiä ukkojaan kuten Mikko Saarinen totesi, ja täysiä Blues ei muutenkaan otteluun lähde, toisin kuin Jokerit. Jokereilla on vielä selvä materiaalietukin, joten mielestäni Jokerit on todella maittava kohde yli kahden kertoimella.

Veikkaussivut | NikoH