Blues - Jokerit 29.12

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/02/2018
Jaa tämä...

Molemmilla joukkueilla hieman poissaolomurheita.

Blues – Jokerit, Merkki 2, Kerroin

 

NORDICBETILLE 100 % BONUS JA 25 € RISKITÖN VETO!

  • 100% ensitalletusbonus 100 €:n saakka + 25 € riskitön veto VAIN Veikkaussivuilta
  • Veikkausivut suosittelee – Suomalaisten suosituin sivusto
  • Uusi entistä parempi live-vedonlyönti

Riskitön 25 € veto NordicBetille VAIN TÄSTÄ linkistä >> 

Jääkiekon SM-liigaa. Kumpainenkin joukkue voitti tauon jälkeisen ottelunsa. Blues nousi viimeisessä erässä TPS:aa vastaan 0-1 tilanteesta 4-1 voittoon, kun taas Jokerit nousi Raumalla viimeisessä erässä 0-2 tilanteesta 4-2 voittoon.

Molemmilla joukkueilla on omat murheensa kokoonpanojen suhteen. Jokereilta puuttuu kokoonpanosta nuorten MM-kisoissa olevat John Klingberg, Alexander Ruuttu, Markus Hännikäinen, Teemu Pulkkinen sekä Miro Hovinen. Näistä herroista ainoastaan Pulkkisen poissaolo on merkittävä, muut eivät mahdu normaaliin kokoonpanoon. Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat Riku Hahl, sekä pitkään poissa ollut Eero Kilpeläinen, ja koko kauden telakalla ollut Semir Ben-Amor.

Bluesilta puuttunee kokonpanosta niinikään nuorten MM-kisoissa pelaavat Jani Hakanpää ja Miro Aaltonen. Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat tärkeät hyökkääjät Petri Lammassaari (koko kauden sivussa), Mika Hannula, Tommi Huhtala ja Matti Järvinen. Poissaolot ovat selkeästi ”pahempia” mitä tämän illan vierailla.

Blues on ollut kotonaan vahva, mutta tänään joukkue joutuu kunnon testiin. Poissaolot vaivaavat, ja Jokerit ovat saaneet pelinsä kulkemaan samalla lailla mitä se oli alkukaudella. Paikallislataus kaventaa kotietua huomattavasti, ja vaikka Blues on Espoossa ollut Jokereille hankala vastus, niin hyvin todennäköistä on että pisteet lähtevät Barona Areenasta Helsinkiin.

Veikkaussivut | Jukka