Blues - Lukko 5.1

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/05/2012
Jaa tämä...

Poissaoloista kärsivät joukkueet kohtaavat torstaina Espoossa.

Blues – Lukko, Merkki 2, Kerroin

Betsafe on tunnettu erinomaisesta asiakaspalvelustaan sekä rahansiirtojen nopeudesta. Asiakaspalvelu toimii 24/7 ja Saat sähköpostitse tai live-chatin kautta vastauksen yleensä muutamassa minuutissa. Vedonlyönti on tehty sivustolla erittäin helpoksi. Betsafe tuplaa uusien asiakkaiden talletukset! Voit saada jopa 100 € ekstraa ensimmäisen talletuksesi päälle.

 

Poissaoloista kärsivä Blues saa vieraakseen torstaina jääkiekon SM-liigassa surkeasti vieraissa pelanneen Lukon, joka kärsii espoolaisten tavoin myös poissaoloista. Molemmilla joukkueilla on tappio allaan edelliseltä kierrokselta, mutta Lukon tahti tauon jälkeen on ollut huomattavasti synkempi, takkiin on tullut jokaisessa ottelussa.

Blues on pystynyt yllättävän hyvin kaapimaan pisteitä huolimatta siitä, että joukkueella on tukku pelaajia sivussa. Jani Hakanpää ja Miro Aaltonen pelaavat nuorten kisoissa, kun taas loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat Petri Lammassaari, Mika Hannula, Teemu Ramstedt, Tommi Huhtala, Matti Järvinen ja Petri Koivisto.

Jos on Bluesilla poissaoloja, niin löytyy niitä myös tämän illan vierailta. Kettupaidoilta loistavat poissaolollaan Matt Generous, Johan Björk, Teemu Nurmi, Mikko Kuukka, Jesse Virtanen sekä Anssi Rantanen.

Poissaolojen suhteen Bluesilla vaikutus on hyökkäyspäässä kun taas Lukolla enemmän puolustuksessa.

Huolimatta siitä, että Lukko on ollut viime aikoina surkeassa vireessä sekä vielä surkeampi vierasjoukkue, on ottelun ennakkoasetelma huomattavasti tasaisempi mitä kerroinasetelma osoittaa. Bluesin joukkueessa on loukkaantumisten lisäksi ollut liikkeellä vatsatautia joten kokoonpano ratkeaa aikanaan. Lisää poissaoloja voi kokoonpanoon siis tulla. Lukko on voittanut kauden molemmat keskinäiset kohtaamiset.

Veikkaussivut | Jukka