Blues - Lukko 24.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Jatkaako Blues huimaa kotivirettään?

Blues – Lukko, Merkki 1, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Nordicbet tuplaa uusien asiakkaiden ensimmäisen talletuksen! Saat jopa 100 € lisää rahaa tilillesi ensimmäisen talletuksesi yhteydessä!Jääkiekon SM-liigassa yhteen iskevät huimaan iskuun päässyt Blues sekä erittäin surkeana vierasjoukkueena kunnostautunut Rauman Lukko. Kyseessä on molemmille joukkueille todella iso ja merkittävä ottelu. Kotijoukkueen kannalta ajatellen pääsyä kuuden joukkoon ja kiinni suoraan pudotuspelipaikkaan, kun taas Lukolle olisi siinä jo tarpeeksi tehtävää, mikäli joukkue haluaa kymmenen parhaan joukkoon, ja sitä kautta mukaan Villi kortti -kierrokselle.

Blues on tällä hetkellä liigan TOP-3 joukkueita. Bluesilla on erinomainen maalivahti, Petri Koivisto, joka ei tätä vauhtia kauaa Espoossa enää pelaa. Puolustuksessa kukaan ei kohta edes muista Jere Karalahtea tai Ville Lajusta. Uusimmasta hankinnasta, Dale Clarkesta on ehdottomasti koko liigan parhaimmaksi puolustajaksi. Clarkella on todella hyvä laukaus sekä pelikäsitys, joten Bluesin seurajohto voi onnitella itseään erinomaisesta ostoksesta. Hyökkäyspäässä vielä kun Petri Lammassaari palaa kokoonpanoon, niin Blues voi yltää vielä vaikka mihin tahansa. Tällä hetkellä voisi jopa kotijoukkuetta pitää vahvana ehdokkaana menemään välieriin asti, mutta tottakai runkosarja on vielä pahasti kesken.

Lukolle vieraspeli Espooseen tulee todella pahaan saumaan, sillä kettupaidat ovat surkeita vieraissa ja toisekseen vieläpä pelaamaan Espooseen Barona Arenalle huippuvireisen Bluesin vieraaksi. Kyllähän ottelussa on vain yksi suosikki ja se on kotijoukkue Blues.

Veikkaussivut | Tuomas