Blues - Pelicans 15.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

Jatkaako Pelikaanit lentoaan?

Blues – Pelicans, Merkki 2, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Nordicbet tuplaa uusien asiakkaiden ensimmäisen talletuksen! Saat jopa 100 € lisää rahaa tilillesi ensimmäisen talletuksesi yhteydessä! 

Jääkiekon SM-liigaa. Maajoukkuetauon jälkeen tiistaina liigakärki Pelicans matkaa Espooseen Barona Areenalle Bluesin vieraaksi.

Vierasjoukkue Pelicans on ollut syksyn sensaatio. ”Pussinokat” ovat liigan kärjessä, ja vieläpä ansaitusti. Päävalmentaja Kai Suikkanen on saanut joukkueen todelliseen lentoon ja Lahdessa eletään tällä hetkellä kiekkohuumassa. Pelicans pääsee otteluun hyvistä asetelmista sillä joukkueella ei tämän hetken tietojen mukaan loukkaantumisia ole.

Espoon Blues oli ennen maajoukkuetaukoa oivassa vedossa, ainakin jos katsotaan joukkueen tuloksia. Joukkue oli viiden ottelun voittoputkessa ja pitää liigassa sijaa kuusi. Nyt tuo voittoputki on todella lähellä katketa, kun liigan kuumin joukkue saapuu kylään. Lisäksi Bluesin iskukykyä heikentää joukkueen parhaan maalintekijän Petri Lammassaaren loukkaantuminen viimeisessä ottelussa ennen taukoa Jokereita vastaan. Muita varmuudella sivussa olevia ovat puolustaja Mikeal Kurki sekä hyökkääjä Matti Järvinen.

Pelicans lähtee otteluun selkeänä suosikkina vieraskaukalosta huolimatta.

Veikkaussivut | Jukka