Blues - Tappara 6.3

 • Veikkaussivujen toimitus
 • webpalcon
 • 03/06/2012
Jaa tämä...

Venyttääkö Tappara voittoputkeaan Bluesin vieraana?

Blues – Tappara, Merkki 2, Kerroin 


BETSSON – VASTUULLISIN PELIYHTIÖ

 • Betsson valittiin vuoden parhaimmaksi vedonlyöntitoimistoksi
 • 100% ensitalletusbonus 100 € saakka
 • Live-vedonlyönnissä kohdetarjonta todella laaja
 • Siirry Betssonin sivuille TÄSTÄ >>>

   

  Blues ja Tappara tappelee tärkeistä pisteitä säälipleijjareita ajatellen tiistain ottelussa Barona Areenalla. Tappara on viimeisellä säälipleijjaripaikalla pisteen turvin SaiPasta, ja tarvitsee ehdottomasti tästä ottelusta pisteet. Bluesin säälipleijjaripaikka näytti jo melko varmalta vielä vähän aikaa sitten, mutta nyt peli ei kulje ja se on ainoastaan viisi pistettä viivan yläpuolella. Keskinäiset kohtaamiset ovat menneet Bluesille voitoin 2-1, ja siinä Tapparalla olisi mahdollisuudet tasata puntit.

  Blues on hukkaamassa hyvän asemansa kahdeksantena, ja joukkue on nyt kolmen ottelun tappioputkessa. Se hävisi sarjajumbo Ilvekselle, vaikka johti kaksi minuuttia ennen loppua vielä 0-2. Seuraavassa pelissä se sitten otti turpiin SaiPalta 1-4, ja edellisessä ottelussa todella pahoista loukkaantumisista kärsivä HIFK kaatoi sen 4-1.

  Bluesia kiusaa paha maalivahtitilanne, kun tanskalaismaalivahti Patrick Galbraith on osoittautunut melkoiseksi flopiksi. Kakkosmaalivahti, Mestiksestä Lars Voldeniin vaihdettu Antti Ore ei ole paljoakaan parempi vaihtoehto. Jo hieman yli 30- vuotias Ore ei ole kokenut SM-liigavahti, ja se näkyy otteissa. Välillä kulkee ihan kohtalaisesti ja välillä huomaa että kyseessä on Mestis- vahti. Jos maalivahtipeli ei suju tässä ottelussa, on Bluesin aikalailla turha odottaa voittoa.

  Tapparalla puolestaan kulkee. Se on kolmen ottelun voittoputkessa, ja on hävinnyt viidestä edellisestä ottelustaan ainoastaan yhden, Lukolle. Tappara on taistelijajoukkue, ja puolustuspeli on sen ”vahvuus”. Ja Blues kun ei ole mikään maalintekijäjoukkue, niin en usko että kovin moni kiekko menee Tapparan verkkoon mikäli hyvä puolustus jatkuu Espoossa. Maalintekokin Tapparalta sujuu ihan kohtalaisesti, ja yleensä se sen ainakin n. kaksi-kolme maalia ottelussa iskee, ja voittojakin niillä maalimäärillä on parissa edellisessä ottelussa tullut, tosin liigan häntäpään joukkueita vastaan.

  Espoolaisilla on parempi materiaali mutta kaukalossa se ei ole näkynyt. Toki Bluesilla on kotietukin, mutta silti 3,82 kerroin on aivan liian suuri näinkin tasaiseen otteluun, ja vieläpä kun kyseessä on kummallekin tärkeät pisteet, tulee ottelusta todennäköisesti todella tasainen.

  Veikkaussivut | NikoH