Pelicans - JYP 16.4

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

SM-liigan finaalit käynnistyvät Lahdessa.

Pelicans – JYP, Merkki 2, Kerroin

 

Betsafe – Voittoja maan ja taivaan välillä

  • Vedonlyöntiin ensitalletusbonus jopa 100 € saakka
  • Supernopeat rahansiirrot
  • Tunnettu erinomaisesta asiakaspalvelusta

Siirry Betsafen sivuille TÄSTÄ >>>

 

Jääkiekon SM-liigan loppuottelusarja alkaa tänään Lahden Isku Areenalla. Ensimmäistä kertaa finaaliin edennyt Pelicans kohtaa loppuottelussa, kuten kaikki varmasti tietävät, JYPin.

Pelicansin ”tuhkimotarina” Kai Suikkasen johdolla on viimeistä silausta vaille valmis. Viime kaudella liigakarsintoja pelannut lahtelaisjoukkue on tehnyt Suikkasen johtamana uskomattoman nousun liigan kärkijoukkueisiin. Pelicansilta löytyy tulivoimaa laajalta rintamalta, eritoten USA:n MM-kisamiehistöönkin valitun Ryan Laschin kanssa JYPin on oltava tarkkana.

JYP on pelannut todella loistavat pudotuspelit tähän asti. Jyväskyläläisjoukkue on hävinnyt ainoastaan kerran kevään kovissa peleissä, joka on kova saavutus. Kolmetoista edellistä ottelua ovat tuoneet JYPille kaksitoista voittoa. Maalivahti Riku Helenius on ollut liekeissä.

JYPin pelaajille loppuottelusarja ei ole ensimmäinen kerta, kun taas Pelicans on melko kokematon näissä peleissä. Tämä kääntää omalta osaltaa kelkkaa vieraiden suuntaan. JYP on todella rutinoitunut joukkue, minkä kertoo omalta osaltaan sen viime aikainen vire. Pelicansilla on kysymysmerkki tärkeän puolustajan Jan Latvalan pelikunto.

Joukkueet kohtasivat runkosarjan aikana viisi kertaa, joista jokainen päättyi vierasjoukkueen voittoon. Ei JYP näin suuri altavastaaja ole.

Veikkaussivut