JYP - Pelicans 17.4

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Finaalisarja jatkuu heti tänään Jyväskylässä.

JYP – Pelicans, Merkki 2, Kerroin

Bwin

  • Todella monipuolinen pelivalikoima
  • Hyvät kertoimet NHL-kohteisiin
  • Joka vedosta saat pisteitä, joilla voit ostaa tuotteita Bwinin kaupasta

Siirry Bwinin sivuille tästä >>>

 

Jääkiekon SM-liigan loppuottelusarjaa, Pelicans piti eilen kotiedun itsellään ottaen vakuuttavan 2-0 voiton Lahdessa.

JYP oli eilen ottelun alku- ja loppuminuutteja muutaman potkun Pelicansia perässä. Missään vaiheessa jyväskyläläisjoukkue ei päässyt kunnon tekopaikoille, lukuunottamatta Eric Perrinin viime hetkillä syntynyttä tekopaikkaa, jonka mies pudotuspelivireensä mukaisesti tunaroi. JYPin johtava hyökkääjä on ”nukkunut” pudotuspelien ajan, heräämistä odotellaan. Puolustajapari Kalle Koskinen ja Yohann Auvitu olivat jäällä eilen molempien Pelicans-maalien aikana. Koskinen lahjoitti Pelicansille toisen maalin.

Pelicans oli eilen vakuuttava, ja lahtelaisten osakkeet paranivat entisestään kun joukkueen tukipilarit puolustaja Jan Latvala ja Niko Hovinen olivat pelikunnossa. Latvala saalisti syöttöpisteen Luttisen ohjurimaaliin ja Hovinen pelasi varman nollapelin.

JYPin on keksittävä jotain keinoja Hovisen ohittamiseen. Kotiyleisön edessä ”hurrikaani” tulee varmasti kovaa päälle, mutta eilen nähtiin että Pelicans tulee todella vaarallisesti vastahyökkäyksiin. Vieraskertoimet ja eilinen esitys puoltavat päätymistä Pelicansin suuntaan.

Veikkaussivut