HIFK - Ässät 1.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

HIFK:n peli pikkuhiljaa löytämässä itseään?

HIFK – Ässät, Merkki 1, Kerroin 

Expekt on todella helppokäyttöinen vedonlyöntiyhtiö, jolla on kilpailukykyiset kertoimet. Expekt on selkeästi panostanut yksinkertaisuuteen ja on myös onnistunut siinä hyvin. Jos tykkäät tehdä vetoja helppokäyttöisellä sivustolla – suosittelemme Expektiä. Uutena asiakkaana saat myös todella hyvän 50 €:n riskittömän vedon Expektille. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, Expekt palauttaa panoksesi (max. 50 €)!

 

Jääkiekon SM-liigaa. Kotijoukkue HIFK on ollut pettymys alkukaudesta ja joukkueen sijoitus on tällä hetkellä sarjataulukossa seitsemäs. Pikkuhiljaa joukkue on kuitenkin näyttänyt ryhdistäytymisen merkkejä, vaikkakin ajoittain joukkueella näyttää olevan melkoisia syttymisvaikeuksia ennalta selkeästi heikompaa joukkuetta vastaan, kuten esimerkiksi kotiottelu SaiPaa vastaan osoitti. Positiivista on kuitenkin että joukkue on voittanut viimeisestä viidestä ottelustaan neljä, ainoa tappio tuli edellämainitulle SaiPalle kun joukkue pelasi aivan puolivaloilla. Positiivasta on myös joukkueen kannalta se, että sairastupa alkaa olla tyhjenemään päin, vaikkakin kaksi kovaotteista puolustajaa ovat yhä sivussa (Kanki ja Melart). Niko Piiparinen ja Kimmo Kuhta ovat tehneet jo paluun kaukaloon joka entisestään lisää liigan kovimman hyökkäyksen tasoa. Tiistaina kotijoukkue myös päästää uusimman vahvistuksen irti, kun Ruotsin maajoukkuepuolustaja Daniel Fernholm pelaa ensimmäisen ottelunsa HIFK:n paidassa. Valoa siis alkaa näkymään kotijoukkueen tunnelissa.

Vierasjoukkue Ässät puolestaan ryömii tällä hetkellä kolme ottelun tappioputkessa. Patapaidat ovat näissä kolmessa ottelussa tehneet ainoastaan kaksi maalia. Viime ottelussa JYPiä vastaan joukkuetta ”heräteltiin” mm. sillä, että NHL:n ensimmäisen kierroksen varasu Joel Armia pureskeli tuppia katsomossa. Tämä herättely jäi kuitenkin yritykseksi sillä Ässät jäi maaleitta ja hävisi ottelun 0-2. Alkaako siis ensimmäisellä kauden yllättäjäjoukkuella tulemaan totuus vastaan?

HIFK lähtee otteluun ilman muuta suosikkina, jota puoltaa myös vahvasti joukkueiden keskinäinen historia Helsingin jäähallissa. Ässät ei nimittäin vuodesta 1998-99 ole kuin kerran onnistunut voittamaan HIFK:n Nordenskiöldinkadulla varsinaisella peliajalla. Vahvasti näyttää siltä että sama tahti jatkunee myös tiistaina.

Veikkaussivut | Jukka