HIFK - Blues 12.1

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/12/2012
Jaa tämä...

HIFK saa Granlundit takaisin kokoonpanoon.

HIFK – Blues, Merkki 1, Kerroin

Bwin

  • Todella monipuolinen pelivalikoima
  • Hyvät kertoimet NHL-kohteisiin
  • Joka vedosta saat pisteitä, joilla voit ostaa tuotteita Bwinin kaupasta

Siirry Bwinin sivuille tästä >>>

 

Jääkiekon SM-liigaa, Helsingin IFK saa vieraakseen ”naapurista” Espoon Bluesin.

HIFK on kärsinyt lukuisista poissaloista, mutta on näyttänyt materiaalinsa leveyden. Joulutauon jälkeen joukkueelta on uupunut kokoonpanosta liuta kovia pelimiehiä, mutta saldo tauon jälkeisistä kuudesta ottelusta on viisi voittoa. Tänään paluun kokoonpanoon tekee nuorten MM-kisoista viikonvaihteessa saapuneet Granlundin veljekset, myös Janne Pesosen pitäisi palata kokoonpanoon pienen huilin jälkeen. Joukkueen vire on hyvä, ja nämä herrat vahvistavat sitä entisestään.

Blues kärsii myös loukkaantumisista ja se on näkynyt joukkueen otteissa. Kauteen ykkösmaalivahtina lähtenyt Petri Koivisto ilmoitti viikolla kautensa olevan ohi, tilalle hankittu Patrick Galbraith loukkaantui puolestaan tiistaina Ilvestä vastaan. Maalin suulle luistelee kovaan paikkaa todennäköisesti Lars Volden, jonka torjuntaprosentti tämän kauden vajaassa seitsemässä ottelusta on vaatimaton 88,74.

Loukkaantumiset maalivahtiosastolla eivät jää suinkaan Bluesin ainoiksi murheiksi, sillä myös kenttäpelaajien osastolla on pahoja poissaoloja. Uusimmat poissaolot löytyvät puolustuksesta, kun Harri Iivonen ja Joonas Valkonen loukkaantuivat. Ennestään joukkueelta uupuu kokoonpanosta Petri Lammassaari, Mika Hannula, Teemu Ramstedt ja Matti Järvinen.

IFK on kotikaukalossaan suuri suosikki ja se on ollut Bluesille vaikein vastustaja liigassa jo monen vuoden ajan.

Veikkaussivut | Jukka