HIFK - Kärpät 4.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/04/2011
Jaa tämä...

Hakeeko Kärpät yllätysvoiton Helsingistä?

HIFK – Kärpät, Merkki 2, Kerroin 

HIFK – Kärpät ML, Merkki 2, kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBet sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. NordicBet tarjoaa 100 € ensitalletus bonuksen uusille asiakkaille!Veikkaussivuilla on ilmainen kilpailu facebookissa. Osallistu kilpailuun täältä.

Jääkiekon SM-liigan päivän huippuottelussa Helsingissä HIFK saa vastaansa Oulun Kärpät. HIFK on tällä kaudella yhdessä paikallisvastustajansa, Jokereiden kanssa, suurimmat mestariehdokkaat.

Oulun Kärpät puolestaan voidaan laskea myöskin SM-liigan ”suuriin”, sillä joukkue on tälläkin kaudella kasattu isolla rahalla, ja kaikki mahdollisuudet oululaispoppoolla on mennä vaikka loppuun asti. HIFK, sekä Kärpät ovat tottuneet menestymään, ja kyllähän se olisi yllätys, jos joukkueet tippuisivat jo puolivälierävaiheessa. HIFK ei kuitenkaan olekaan aloittanut kauttansa millään tavalla hyvin. Joukkue on tällä hetkellä sarjataulukossa meinaan vasta kymmenentenä. HIFK:lle Ville Peltonen-Mikael Granlund on todella tärkeä, sillä kyllähän tilanne on se, että ilman tätä superkaksikkoa HIFK ei tulisi taistelemaan välttämättä mestaruudesta ollenkaan.

Kärpät on aloittanut kautensa puolestaan vakuuttavasti. Joukkue on taulukon neljäntenä, vain muutama piste erottaa sarjakärjen, Lahden Pelicansin, sekä Oulun Kärpät. Oululaispoppoon suurin yksittäinen hienoin asia on se, että joukkueen puolustus on ollut yhdellä sanalla sanottuna loistava. Joukkue on meinaan päästänyt vain yksitoista maalia, joka on erittäin vähän. Kärppien parhaana pistemiehenä alkukaudella on pyörinyt Kimmo Koskenkorva 3+3 tehoin, joka ei vielä päätä huimaa, mutta toisaalta Kärpiltä löytyy niin paljon hyökkäysvoimaa, että miksi ihmeessä yhden, tai muutaman pitäisikään tehdä kauheasti tehopisteitä. HIFK on kotonaan suosikki, mutta Kärpillä on silti loistavat mahdollisuudet hakea vieraspisteet Helsingistä.

Veikkaussivut | Tuomas