HIFK - Pelicans 25.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

Joko HIFK:n seurajohdolle riittää surkeat peliesitykset?

HIFK – Pelicans, Merkki 2, Kerroin 

Jääkiekon SM-liigan kierroksen huippuottelussa yhteen iskevät Helsingin IFK sekä Lahden Pelicans.

Helsingin IFK lähti kauteen suurin odotuksin, mutta kausi on ollut kauniisti sanottuna surkea. HIFK on tällä hetkellä sarjataulukossa vasta keskikastissa, ja se on ihan selvä juttu, että mikäli kohta ei ala tulemaan tuloksia, saa myös Petri Matikainen lähteä.

Pelicans puolestaan on viime aikoina ollut hieman alavireinen. Mutta Pelicansilla on liigan paras valmennus, liigan parhaimpia maalivahteja sekä erinomaisia yksilöitä, kuten Markus Seikola, Ryan Lasch sekä kapteenina toimiva Arttu Luttinen. Pelicans hävisi huipputärkeässä ottelussa tiistaina kotonaan Ässille 2-3 numeroin.

Tottakai tappio oli kova kolaus ajatellen runkosarjan ykköspaikkaa, mutta piste-eroa on kuitenkin vielä vasta viisi pistettä KalPaan, joten tilanne on vielä melkoisen hyvä lahtelaisten kannalta.

HIFK toki voitti Lappeenrannassa tiistaina, mutta ensinnäkin varsinkin hyökkäys oli onneton ja toisekseen vain yksi tehty maali liigan surkeimpaa vastaan, joten ei vakuuta yhtään. Pelicans ei ole heikompi joukkue, joten pisteet matkaavat Lahteen.

Veikkaussivut | Tuomas