HIFK - Pelicans 27.12

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

IFK Pelicansin kimppuun ilman Granlundin veljeksiä.

HIFK – Pelicans, Merkki 2, Kerroin 

 

Bwin yksi maailman suurimmista peliyhtiöistä, joka löytyy mm. Real Madridin paidasta . Bwiniltä löytyy erittäin laaja valikoima kertoimia otteluihin. Saat lisäksi jokaisesta vedostasi pisteitä, joilla voit ostaa tuotteita Bwinin kaupasta. Mobiili-vedonlyönti on myös mahdollista Bwinin kautta.

 

Jääkiekon SM-liigakierrosta, joka palaa tänään joulutauolta. Molemmat joukkueet olivat ennen taukoa hyvässä vireessä, Pelicans neljän ottelun voittoputkessa, kun taas Stadin Kingit voittivat ennen taukoa yhdeksästä viimeisestä pelistään seitsemän.

Helsingin IFK lähtee otteluun ilman suurinta syömähammastaan, Mikael Granlundia. Myös velipoika ja ketjukaveri Markus on sivussa, kun kumpainenkin edustaa Suomea Kanadassa käytävissä alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa. Tulivoimaa on siis sivussa. Nämä herrat eivät siis suinkaan ole ainoat jotka loistavat kotijoukkueen poissaololistalla. Siim Liivik kärsii pelikieltoa ja loukkaantuneiden kirjoissa ovat tärkeä Ville Peltonen, Niko Piiparinen, Erkki Rajamäki, Turo Järvinen ja Markus Kankaanperä. Joku edellämainituista tosin saattanee palata kokoonpanoon, mutta lähtökohta kotijoukkueella on se, että joukkuueessa on tällä hetkellä ainoastaan kaksi sentteriä.

Pelicans lähtee huomattavasti paremmista lähtökohdista illan otteluun. Sairastupa alkaa olla tyhjenemään päin, ja mitä todennäköisimmin paras rosteri on matkassa Nordenskiöldinkadulla.

Ottaen huomioon joukkeuiden poissaolot, niin Pelicansilla on kerrointaan paremmat mahdollisuudet voittoon Helsingissä. Täytynee kuitenkin muistaa, että HIFK on ollut pelikaaneille varsinainen peikko, sillä edelliset 12 keskinäistä kohtaamista on päättynyt IFK:n voittoon. Tänään on mahdollisuus putken katkeamiselle.

Veikkaussivut | Jukka