HIFK - SaiPa 9.3

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 03/09/2012
Jaa tämä...

IFK:n flunssa-aalto hellittää hitaasti mutta varmasti.

HIFK – SaiPa, Merkki 2, Kerroin

 

UNIBET – PELAAJILTA, PELAAJILLE

  • Markkinoiden paras live-vedonlyönti
  • 50% ensitalletusbonus 100 € saakka
  • Unibet-tv näyttää huippuottelut suorina lähetyksinä
  • Katso Unibetin arvostelu tästä


Siirry Unibetin sivuille TÄSTÄ >>>

 

Jääkiekon SM-liigaa. Perjantain ottelussa Nordenskiöldinkadulla on luvassa tiukka taistelu pisteistä. IFK taistelee sarjan kärkipäässä, kun taas SaiPa tarvitsee kipeästi pisteitä päästäkseen pudotuspeleihin.

Moni kerkesi jo tuomitsemaan SaiPan kesäloman alkavaksi runkosarjan jälkeen, mutta lappeenrantalaiset ovat olleet eri mieltä. SaiPa on päässyt loistavaan kevätvireeseen ja on vain pisteen päässä viimeisestä pudotuspelipaikasta. Materiaalilla SaiPa ei juhli, mutta tällä hetkellä tahto voittaa materian. SaiPa on voittanut edellisestä kymmenestä ottelustaan seitsemän, tiistaina kaatui kärkikahinoissa viilettävä Kärpät, ja lähes viikko sitten SaiPa haki pisteet toiselta helsinkiläisjoukkueelta, Jokereilta.

IFK painii flunssa-aallon kanssa ja tämä on maksanut pisteitä. Viime ottelussaan JYPiä vastaan joukkue palasi kuitenkin voittojen teille, tosin jyväskyläläiset olivat ottelussa todella surkeita IFK:n reservejä vastaan. Kokoonpanotilanne ei kotijoukkeella ole helpottumassa, toipilaista on kokoonpanoon palaamassa ainoastaan Kimmo Kuhta. Poissa olisivat siis edelleen Mikael Granlund, Petteri Wirtanen, Janne Pesonen, Mikko Kurvinen, Mikko Jokela, Turo Järvinen, Micke Åsten ja Kristian Tuohilampi. Kokoonpanot kannattanee kuitenkin tarkistaa.

IFK:n ja SaiPan väliset kohtaamiset ovat tältä kaudelta tasan 2-2. SaiPa on jo kertaalleen hakenut Helsingin jäähallista voiton tällä kaudella ja vajaa viikko sitten joukkue voitti Jaffalla Jokerit, joten aivan tuntematon käsite ei vieraille ole Helsingissä pisteiden raapiminen. Reilut kaksi viikkoa sitten SaiPa voitti IFK:n 5-2 Kisapuistossa. Silloin IFK oli liikeellä lähes parhaalla nipullaan.

Veikkaussivut