HPK - Jokerit 2.12

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/02/2011
Jaa tämä...

Selvässä nousunjohteessa oleva HPK kohtaa puolestaan selvässä laskusuhdanteessa olevan Jokerit.

HPK – Jokerit, Merkki 1, Kerroin 

Unibetilta saat erinomaiset kertoimet vedonlyöntiin. Unibet onkin yksi suomalaisten eniten suosima pelisivusto. Unibetilta näet paljon otteluita suorina stream-lähetyksinä, kuten kaikki La Ligan ottelut. Live-vedonlyönti on Unibetilla markkinoiden paras! Uudet asiakkaat saavat 50 % lisää rahaa ensimmäisen talletuksen päälle! Talleta esim. 100 €, saat 50 € ekstraa Unibetilta. Katso alla olevasta videosta kuinka helposti saat Unibetin bonuksen tilillesi.

 

Aivan järjetöntä kerrointa tarjotaan HPK:lle kotiotteluunsa. Sarjataulukossa sijalla 11. oleva HPK taistelee tärkeistä pisteistä neljäntenä olevaa Jokereita vastaan. Historia on Jokereiden puolella, mutta tämän hetkinen joukkueiden vire vahvasti HPK:n puolella. HPK on pelannut selvästi pirteämmin kuin mitä ennen maajoukkuetaukoa pelasi. Lukko karkaa siltikin, eroa raumalaisiin on jo seitsemän pistettä ja täydet pisteet olisivat kerholle tärkeät ”säälipleijjariviivan” ylittämiseksi. Ohi se ei tietenkään pääse vaikka kuinka kävisi, mutta missään nimessä Lukkoa ei saa päästää enempää karkuun.

HPK on voittanut viidestä viimeottelustaan kolme, vaikka kaikki mahdollisuudet 5/5 olisi ollut pienen tuurin osuessa kohdilleen. HPK voitti kovan JYPin peräti kaksi kertaa peräkkäin, mutta hävisi Tapparan käsittelyssä hieman sekavan pelin päätteeksi 4-3 loppulukemin. Jos jotain tappiosta pitäisi syyttää, niin maalivahti Mika ”Järä” Järvistä. Heti tappion jälkeen kerho kuitenkin kaatoi TPS:n kotonaan jatkoajan jälkeen 3-2, mutta hävisi edellisen ottelunsa kovaa HIFK:ta vastaan vieraispelissä.

Ensimmäinen erä oli HIFK:n pientä hallintaa. Kummatkin Granlundit olivat tulessa, kuten ovat viimeaikoina olleet. Lähes välittömästi maalin jälkeen HPK pääsi kuitenkin pyörittämään YV:llä ja paikkoja syntyi lukuisia, mutta edes tuuria ei ollut mukana. Toisessa erässä HPK hallitsi pelin tapahtumia selvästi, mutta HIFK iski todella harvoista paikoista ne tarvittavat maalinsa, ja kerho oli tehoton kuten ensimmäisessä erässäkin. Juutilainen pääsi silti iskemään edes yhden maalin kovan luistelunsa ansiosta erän alkuun. Sitten olikin HIFK pulassa, jokaista kenttää myöten. Jäähyt rikkoivat kerhon peliä erän aika lopussa, ja vaikka se pääsikin kolmannessa erässä kaventamaan, ei siitä voittajaksi asti ollut. Kari Sihvosen käsimaali hylättiin loppuminuuteilla, joten kaukana ei kerhon todellinen yllätysvoitto ollut. Kaikki ainekset siihen kuitenkin oli, ja on myös tässä ottelussa, mikäli se jatkaa loistavia otteitaan.

Sarjataulukossa neljäntenä seilaileva Jokerit on pelannut viime aikoina erittäin huonosti. Viidestä viime ottelusta saldona yksi voitto, sekin Tapparasta kotipelissä. Se on hävinnyt mm. tuoreelle ex- sarjajumbo Ilvekselle kotonaan, samoin 10. olevalle Lukolle. Vieraissakaan ei ole sujunut. Jokerit on pienoisessa kriisissä, sillä pelaajissa on kiinni todella paljon rahaa, mutta tulosta ei synny, ja kohta se sarjan neljäskin tila on menetetty. Jokereiden ehdoton heikkous on ollut varsinkin maalivahtipeli. Eero Kilpeläisen loukkaantuminen oli sille liikaa, sillä Frans Tuohimaasta ei ole pelaavaksi liigatason maalivahdiksi, vaikka ajoittain se onkin siedettäviä otteita esittänyt. Tosin puolustuskaan ei ole ollut mistään parhaasta päästä, mutta tällä kertaa voi syyttää maalivahtiakin. Vaikka HPK:n maalinteko ei olekaan liigan parasta, niin jos paikkoja tarjoutuu tarpeeksi, iskee se varmasti ne tarvittavat häkit. Puolustuksen on toimittava, mikäli pisteet halutaan kotiin. Kaiken lisäksi Jokeri- pelaajilla on varmasti kovat paineet, sillä onnistumisia kun ei tule, niin uhkaa varsinkin Jokereissa potkut. HPK pääsee otteluun paineitta, ja mikäli Jokerit lähtee otteluun mailaa puristaen, ei sen tappioputki mene vieläkään katki.

Materiaalietu on toki selvästi Jokereilla, mutta HPK:lla on allaan selvästi paremmat otteet ja itseluottamus on korkealla. HPK:n pelin täydellistä täydellisyyttä haittaa maalivahti Mikko Tolvasen loukkaantuminen, mutta Järviseltä löytyy varmasti paljon näyttöhaluja entistä seuraansa kohtaan ja se saattaa lisätä onnistumisia. Mikäli HPK saa maalintekonsa kuntoon, on se vahvoilla. Varsinkin, jos Tuohimaa ja Jokeripuolustus jatkaa yhtä huonoja otteitaan kuin todella heikkoa maalintekojoukkuetta, Ilvestä vastaan esitti. Jos HPK:lla on kotiottelu, ei se ole ketään vastaan noin suuri altavastaaja kuin kertoimesta voisi päätellä. Tulosveikkaus 4-2.

Veikkaussivut | NikoH