HPK - SaiPa 16.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Onnistuuko HPK jatkamaan siitä, mihin ennen taukoa Oulussa jäi?

HPK – SaiPa, merkki 1, kerroin

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Nordicbet tuplaa uusien asiakkaiden ensimmäisen talletuksen! Saat jopa 100 € lisää rahaa tilillesi ensimmäisen talletuksesi yhteydessä! 

Jääkiekon SM-liigan illan ottelutarjontaa, Hämeenlinnassa huipputärkeässä ottelussa yhteen iskevät pitkälti samoista sijoista taistelevat Hämeenlinnan Pallokerho sekä Lappeenrannan SaiPa. Kyseessä on HPK:lle kauden 22s. ottelu, kun taas SaiPa on pelannut kotijoukkuetta yhden ottelun vähemmän.

HPK on juuttunut sarjataulukossa häntäpäähän, joten siinä mielessä maajoukkuetauko tuli erinomaiseen kohtaan. Myös SaiPa on aivan samalla tavalla viimeisten joukossa, mutta se ei ole mikään yllätys, koska SaiPan materiaali on selkeästi liigan heikoin, ja oikeastaan sillä voitaisiin lähinnä taistella paremminkin Mestiksen mestaruudesta, kuin SM-liigan pudotuspelipaikasta. SaiPan yksi isoimmista ongelmista on ollut lisäksi se, että joukkueen kaikki avainpelaajat ovat olleet ulkona kuin lumiukot. Niin Jesse Saarinen, Jarno Koskiranta kuin myös Richard Lintner ovat olleet kauniisti sanottuna surkeita, eikä Brian Salcidokaan ole häikäissyt. SaiPan joukkueessa on ollut oikeastaan yksi onnistuja, ja se on Anssi Löfman, joka on oikeastaan usein yksin saalistanut pisteitä SaiPalle, mutta se on aivan selvää, että sitten kun Löfmanin lento lakkaa, niin SaiPa on karmeissa ongelmissa. Richard Lintner pelaa puolikuntoisena, ja esimerkiksi Tampereella teki virheitä todella usein, joten on todella mielenkiintoista nähdä, kauanko Lappeenrannassa tälläistä pelleilyä katsellaan.

HPK lähti maajoukkuetauolle 1-2 vierasvoitolla Kärpistä, joten sitä voidaan pitää hienona suorituksena, kun taas SaiPa voitti surkean Ilveksen rankkareille venyneessä ottelussa. Ilves hallitsi ottelua selkeästi, mutta SaiPa lopulta onnistui voittamaan ottelun, mutta todella iso kiitos siitä kuuluu SaiPalla lähes yksin pelannut maalillaan Jere Myllyniemi. HPK on ilman muuta SaiPaa parempi joukkue, ja huipputärkeässä ottelussa vieläpä kotietukin nostaa HPK:n osakkeita selkeästi, joten ilman muuta HPK lähtee otteluun jopa melko selkeänä suosikkina.

Veikkaussivut | Tuomas