Ilves - Ässät 3.1

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/03/2012
Jaa tämä...

Saako Ässät pelin taas rullaamaan?

Ilves – Ässät -1, Merkki 2, Kerroin

NORDICBETILLE 100 % BONUS JA 25 € RISKITÖN VETO!

  • 100% ensitalletusbonus 100 €:n saakka + 25 € riskitön veto VAIN Veikkaussivuilta
  • Veikkausivut suosittelee – Suomalaisten suosituin sivusto
  • Uusi entistä parempi live-vedonlyönti

Riskitön 25 € veto NordicBetille VAIN TÄSTÄ linkistä >>Sarjataulukon 13. Ilves on neljän matsin tappioputkessa. Vastassa on toki ollut kovia joukkueita, mutta esimerkiksi paikallisvastustaja Tapparaa vastaan joukkue johti jo 4-2 mutta taipui lopulta voittolaukauskilpailussa. Näistä tappioista peräti kolme on ratkennut vasta varsinaisen peliajan jälkeen, joten Kissapetojen itseluottamus taitaa olla melko matalalla.

Nuorten MM-kisojen ja loukkaantumisten vuoksi poissa ovat parhaat maalivahdit Vesa Toskala ja Sami Aittokallio, puolustajat Konsta Mäkinen ja Teemu Kesä sekä hyökkääjät Mikael Kuronen, Tommi Välimaa, Kai Kantola ja Joonas Rask. Kaiken kukkuraksi ykköspakki Ville Koistinen lähti Venäjälle, mikä syö kyllä todella ison osan joukkueesta. Tolppien välissä pelaa epävarma Miika Wiikman, jonka torjuntaprosentti on 90,43.

Paljon paremmin tauolta ei palannut sarjakolmonen Ässätkään; kahdessa pelissä omissa kolisi peräti 11 kertaa ja vastustajan verkko heilui vain kahdesti. Hämeenlinnassa 7-0 rökäletappiossa maalinsuulla pelasi tosin mestisvahti Kai Tillanen. Jälkimmäisen pelin kaksi viimeisintä erää olivat Ässiltä jo hyvää peliä, etenkin kolmas jossa molemmat maalitkin syntyivät. Mikäli Patapakka jatkaa samanlaisia otteita kuin JYP-pelin viimeisessä erässä, on kotijoukkue todella tiukoilla. Hyökkääjä Joel Armia on nuorten MM-kisoissa ja Tuomas Santavuori loukkaantui viime pelissä. Puolustaja Ryan Caldwell on yhä sairastuvalla mutta Tapio Sammalkangas palannee kokoonpanoon kärsittyään flunssasta. Maalivahtiosastolta kuuluu hyviä uutisia, sillä ykkösveskari Antti Raanta on Juha Järvenpään tavoin parantunut pelikuntoon. Raanta on syyskaudella ollut liigan paras maalivahti huikealla torjuntaprosentilla 94,15.

Ässät on joka osa-alueella Ilvestä edellä ja näin vieraissakin suosikki, eikä tamperelaisten poissaolotilanne ja Koistisen lähtö juurikaan auta asiaa. Joukkueet ovat kohdanneet kuluvalla kaudella kolmesti, joissa Patapakka on taipunut vain kerran ja silloinkin vasta jatkoajalla. Ilves on Saipan ohella liigan heikoin kotijoukkue, kun taas Ässät on sarjan paras vierasjoukkue. Porilaiset jatkavat siitä mihin viime pelin kolmannessa erässä jäivät ja heikko Ilves jää jalkoihin.

Veikkaussivut | HIFK