Ilves - Ässät 18.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Pysähtyvätkö tupsukorvat hirmuvireessä oleviin Ässien maalivahteihin?

Ilves – Ässät, Merkki 2, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nyt saat 100 € ensitalletus bonuksen lisäksi 50 € riskittömän vedon NordicBetille! Tämä tarjous on voimassa vain Veikkassivujen kauttarekisteröityneille uusille pelaajille. 
Siirry NordicBetin sivuille tästä.


nb

Ilveksen kausi on sujunut mollivoittoisesti. Pajuoja sai kauden alussa potkut ja päävalmentajaksi itsensä nimesi Seppo Hiitelä. Hiitelän alaisuudessa Ilves on sentään muutaman pisteen viimeisimmistä otteluista saanut, mutta joukkue on silti sarjajumbona. NHL-statuksilla painelevat Toskala ja Koistinen eivät toistaiseksi ole ihmeitä onnistuneet tekemään, vaikka odotukset olivat pilvissä. Toskala on edelleen yhtä epävarma kuin aikoinaan Toronto Maple Leafsissä. Koistinen on avannut peliä hyvin, mutta ei hänkään kummoisesti ole onnistunut.

Ässien kausi sujunut hyvin. Karri Kivi on noudattanut pitkälti samaa linjaa, mitä edeltäjänsä Pekka Rautakallio. Ässät on onnistunut laajalla rintamalla. Tommi Taimi, Tomas Zaborsky, Ville Uusitalo, Stephen Dixon ja Radek Smolenak. Myös maalivahdit ovat olleet posiitiivisia yllätyksiä. Kilpeläisen menettäminen oli kova paikka, mutta kaksikko Raanta-Järvenpää ovat nousseet liigan eliittiin. Torjuntaprosenteissa Raanta on SM-Liigan kovin ja heti toisena tulee Järvenpää, molemmilla yli 94%.

Ilves tarvitsee pisteitä, mutta Ässät ovat todella kova vastus. Porilaiset ovat olleet vieraissa todella kovassa vedossa, sillä Ässiltä on vieraspeleista kasassa enemmän pisteitä verrattuna kotiotteluihin. Ässät ovat sarjakolmosena liigan parhaan ja tehokkaimman hyökkäyspelin turvin. Ilveksen hyökkäys on liigan heikointa, eikä puolustuksessakaan kehumista ole.

Veikkaussivut | misteri