Ilves - HIFK 7.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/06/2011
Jaa tämä...

HIFK:lla edessä pakkovoiton paikka.

Ilves – HIFK, Merkki 2, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Lisäksi NordicBet tarjoaa 100 € bonuksen uusille asiakkailleen! 

HIFK:illä ei ole viime päivinä kulkenut. Tosin vastassa on ollut kovia joukkueita ja Matikaisen ketjujen jatkuva sekoittaminen ovat osa-syitä tähän. HIFK:in peli näytti jo Kärppä-ottelun viimeisessä erässä ihan kelvolta. Etenkin ykkösketju Granlund-Granlund-Somervuori oli hyvässä tikissä Kärppiä vastaan tehden joukkueen molemmat maalit. HIFK tarvitsee nyt tuloksia, ettei Matikainen olisi aivan suossa. HIFK tarvitsee tästä pisteet, sillä se on omalla tasollaan pelatessa jokaisella osa-alueella Ilvestä edestä. HIFK:lla ei pahoja loukkaantumishuolia ole ollut koko kautena, joten sillä saralla ei Ilveksellä hävitä.

Ilveksen alkukausi ollut jopa yllättävän hyvä. Toskala ei ole pahemmin vuotanut ja Koistinenkin löytänyt kelvollisen vireen. Niinimäen paluu on ollut tärkeä, etenkin ylivoimalla. Ylivoima on kuitenkin kätisyyksien takia heikkoa, sillä Ilveksen ainoa Rightin pakki Teemu Kesä on sivussa pelistä, eli viivasta tuskin paljoa pommitetaan. Nyt vastakkain huippuveskarit, NHL-Statuksen Vesa Toskala, sekä jompikumpi SM-Liigan eliittiin kuuluvista Juuso Riksman tai Jan Lundell. HIFK viettää paljon aikaa joukkueen kesken vierasreissunsa aikana, joka ruokkii joukkuehenkeä, mikä ei mitään hääviä ole ollut. HIFK materiaaliltaan lähes ylivoimainen Ilvestä vastaan.

Veikkaussivut | misteri