Ilves - Pelicans 11.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/10/2011
Jaa tämä...

Jatkaako Pelicans tupsukorvien ahdinkoa?

Ilves – Pelicans, Merkki 2, Kerroin 

Betsson on valittu maailman vastuullisimmaksi peliyhtiöksi. Sivusto on myös erittäin suosittu suomalaisten pelaajien keskuudessa. Tiesitkö, että Betsson on supernopea rahojen kotiutuksessa? Betsson tarjoaa lisäksi 100 € bonuksen uusille asiakailleen!

 

Pitkäveto vihje SM-Liigaan. Sarjakakkonen Pelicans vierailee Tampereella. Pussinokat ovat todella kovassa vireessä; seitsemän viime pelin saldo on 6 puhdasta voittoa ja vain 1 tappio. Lahtelaisten hyvä menestys ei kuitenkaan tule täytenä yllätyksenä. Joukkue on tehnyt pari kovaa hankintaa, mutta suurin muutos on tapahtunut valmennuspuolella. Kai Suikkasen pelisapluuna on toiminut loistavasti. Myös ratkaisijoita on löytynyt todella laajalla rintamalla, sillä peräti 10 pelaajaa on tehnyt vähintään 4 pistettä tällä kaudella. Parempaan ovat pystyneet vain Jokerit ja Lukko. Viimeisenä lukkona on toiminut kivenkova maalivahti Niko Hovinen.

Ilves rämpii tällä hetkellä todella syvällä. Tupsukorvat ovat napanneet kahdeksasta viime pelistään vain 3 pistettä. Ryöstöretkellä kotihallissa ovat käyneet niin TPS, Kärpät, Jokerit kuin IFK:kin. Joukkueen kelvolliset peliesitykset eivät yksinkertaisesti tällä materiaalilla riitä pisteille saakka. Maalinteko on todella vaikeaa, eikä puolustuspääkään ole kunnossa. Olkapääleikkauksesta toipuva Teemu Kesä taas on yksi pala pois puolustuksesta.

Pelicansin itseluottamus on tällä hetkellä todella korkealla, eikä se lähde ikinä aliarvioimaan mitään joukkuetta. Pelihuumori on kohdillaan. Materiaaliltaan pari askelta perässä oleva Ilves on vaikean paikan edessä tänäänkin. Vapauttava voitto tarvitsisi tulla, joten junnuporukalla saattaa alkaa maila puristamaan.

Veikkaussivut HIFK