Ilves - SaiPa 3.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/03/2011
Jaa tämä...

Ottaako Ilves avausvoittonsa Hiitelän alaisuudessa?

Ilves – SaiPa, Merkki 2, Kerroin 

Expekt on todella helppokäyttöinen vedonlyöntiyhtiö, jolla on kilpailukykyiset kertoimet. Expekt on selkeästi panostanut yksinkertaisuuteen ja on myös onnistunut siinä hyvin. Jos tykkäät tehdä vetoja helppokäyttöisellä sivustolla – suosittelemme Expektiä. Uutena asiakkaana saat myös todella hyvän 50 €:n riskittömän vedon Expektille. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, Expekt palauttaa panoksesi (max. 50 €)!

Alkukauden katastrofijoukkue Ilves joutuu jälleen tukalaan tilanteeseen. Pajuojalle potkut ja ruoriin vanhan liiton mies Seppo Hiitelä. Hiitelän debyytti oli totaali tyrmäys 4-0 JYP:iltä turpaan. Eikä Ilveksen edes pitänyt olla aivan häntäpään jengejä, oltiin jo menossa oikeaan suuntaan. Löytyy Niinimäki, nuorta taitoa ja paperilla liigan kovimpia maalivahteja. Hiitelällä voi muutaman peli mennä hieman nykymenoa katselessa, mutta ellei joulun aikoihin kurssi käänny on Ilves kusessa. Ilveksen puolustus vuotaa, Toskala ottaa rahat, eikä hyökkäys tunnu pelaavan.

SaiPa oli se joukkue, jonka piti olla Ilveksen paikalla sarjajumbona, mutta mites kävikään. Kusipäälätkä jäi ja nyt voittoja on alettu nappaamaan työnteon avulla. Materiaalissa SaiPa on liigan heikoin, mutta sen peli, ja ennen kaikkea laukausten määrä ja ylivoimapelaaminen ovat liigan kärkitasoa. Se pystyy todella kamppailemaan huippujengien kanssa. Esim. Jokerit voittivat SaiPan Lauantaina vain 0-1. SaiPa on kyennyt jo kaatamaan mm. hallitsevan Suomen mestarin Stadissa 2-4, mikä on jo kunnioitettava suoritus.

Maalivahtipeli ollut molemmilla heikkoa, mutta SaiPa on ollut pelillisesti vireämpi. Lisäksi Hiitelä tuskin on vielä saanut kaikkia muutoksiaan tehtyä kunnolla, joten nyt olisi SaiPalla mahdollisuudet viedä häntäpään kamppailujen kannalta tärkeät pisteet.

Veikkaussivut | misteri