Ilves - TPS 13.1

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

Hakeeko TPS vieraspisteet siipirikkoisen Ilveksen kotiluolasta?

Ilves – TPS, Merkki 2, Kerroin 

 

Betsafe – Voittoja maan ja taivaan välillä

  • Vedonlyöntiin ensitalletusbonus jopa 100 € saakka
  • Supernopeat rahansiirrot
  • Tunnettu erinomaisesta asiakaspalvelusta

Ilveksen nouseminen playoffeihin alkaa olemaan jo melko epärealistista, vaan se keskittyy nyt sarjapaikan pitoon. Ilveksen peli on hieman sekaisin valmennuskuvioiden johdosta. Hiitelän valmennus on ollut hyvää, mutta sekoittaako luultavasti lähitulevaisuudessa tupsukorvien päävalmentajaksi siirtyvä Raimo Helminen sitten joukkuetta paljon ja miten paljon mahdollisesti jo kauden kolmas valmentaja pyörii joukkueella mielessä?

TPS:än viime ottelut ovat olleet heikkoja, toki kolmessa viime pelissä vastassa on ollut JYP, HIFK ja Kärpät. Nyt täytyy kuitenkin alkaa ottaa pisteitä tai suora playoff-paikka jää haaveeksi. TPS:llä Pekka Virta tekee pitkäjänteistä urakkaa ailahtelevan joukkueen kanssa. Maalinteon kanssa on ollut tauon jälkeen suuria ongelmia, lisäksi alla karvas tappio HIFK:lle, joka ei itseluottamusta ainakaan nostanut. Molemmat tarvitsevat tästä voiton, Ilves kuitenkin kärsii todella pahoista loukkaantumisista. Neljää liigatasoista ketjua ei tule tupsukorvat millään saamaan kasaan, kun sivussa on Matias Sointu, Jesse Niinimäki, Joonas Rask, Kai Kantola ja Teemu Kesän ollessa ainakin tästä ottelusta sivussa. Turkulaisilta sivussa Miika Huczkowski, Joni Tuominen ja Janne Hauhtonen.

Molemmat aiemmat keskinäiset ovat päättyneet vierasvoittoihin, tänäänkin siihen on hyvä mahdollisuus. Ilvekselle tiedossa todella raskas peli loukkaantumisista johtuen.

Veikkaussivut | misteri