Jokerit - Ässät 16.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Vastakkain liigan paras koti- ja vierasjoukkue.

Jokerit – Ässät, Merkki 1, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Nordicbet tuplaa uusien asiakkaiden ensimmäisen talletuksen! Saat jopa 100 € lisää rahaa tilillesi ensimmäisen talletuksesi yhteydessä! 

Jääkiekon SM-liigaa. Vastakkain keskiviikon ottelussa ”Jaffalassa” ovat kotijoukkue Jokerit, sekä Porista kylään saapuva Ässät. Korttipakat ovat kertaalleen kohdanneet tällä kaudella Porissa, jolloin Ässät otti 4-0 kotivoiton.

Jokerit on ollut tähän asti ylivoimaisesti paras kotijoukkue jääkiekon SM-liigassa. Pisteet eivät vielä kertaakaan ole matkanneet Helsingin ulkopuolelle, sillä ainoan tappionsa narripakka on kokenut Areenassa paikallisottelussa.

Kotijoukkue on saanut rauhassa levätä ja harjoitella maajoukkuetauolla, sillä ainoastaan puolustaja Ossi Väänänen edusti Suomea Karjala-turnauksessa. Tämä varmasti sopii Erkka Westerlundin ryhmälle, joka on kärsinyt pienistä vaivoista tällä kaudella. Joukkue myös reissasi todella paljon ennen taukoa, viimeisestä yhdeksästä ottelusta narrit ovat pelanneet seitsemän vieraskaukalossa. Hyviä uutisia Jokereille on ilman muuta maalitykki Janne Lahden paluu kokoonpanoon, myös Ben Eaves ja Eero Kilpeläinen saattavat olla mukana jo keskiviikkona.

Jos on Jokerit sarjan paras kotona, niin puolestaan tämäniltainen vierailija Ässät on liigan paras vierasjoukkue pisteiden valossa. Patapaidat kuuluvat alkukauden yllättäjiin, ja on odotettavissa että joukkueen sijoitus tulee putoamaan kauden mittaan. Keskiviikkona joukkue on todella tiukan paikan edessä kun Jokerit vyöryy päälle Jaffalassa.

Kotietu (Ässien vierassaldosta huolimatta), pelaajamateriaali sekä revanssihenki takaavat sen, ettei pisteet lähde vieläkään Helsingin ulkopuolelle Ilmalasta.

Veikkaussivut | Jukka