Jokerit - Blues 8.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/08/2011
Jaa tämä...

Jatkaako Jokerit hurjaa virettään?

Jokerit-1,5 – Blues, Merkki 1, Kerroin 

Blues kohtaa paikalliskamppailussa Hartwall Areenalla sarjakakkosen Jokerit. ”Isoveli” liihottaa viiden ottelun voittoputkessa, jonka aikana se on tehnyt yhteensä peräti 23 maalia. Tämä kertoo jo jotain joukkueen maalintekotaidoista. Tolppien välissä nähtäneen tänäänkin liigan kovavireisein veskari Eero Kilpeläinen, joka on pitänyt maalinsa puhtaana jopa kolme kertaa viimeisissä neljässä pelissään. Viime ottelussa narrilauman jyrän alle jäi Kalpa lukemin 4-0.

Blues ei ole kahdessa viime pelissään häikäissyt; Tampereen joukkueilta se sai saaliikseen vain yhden pisteen. Tiistaina Espoossa siniset johtivat kahden erän jälkeen Ilvestä 2-0, mutta hävisi pelin lopulta voittomaalikilpailussa. Itseluottamus ei joukkueessa ole tällä hetkellä kovin korkealla, mutta helpolla ei joukkue pisteistä aio luopua.

Jokereilla on sen sijaan itseluottamus kohdillaan toisin kuin vierailijoilla. Lisäksi narrit ovat voittaneet kaikki kauden neljä kotipeliänsä varsinaisella peliajalla. Materiaaliltaan joukkueet ovat aivan eri luokkaa; Jokerit taistelevat mestaruudesta ja Blues lähinnä pudotuspelipaikasta. NHL-kaukalo on myös melkoinen etu kotijoukkueelle. Kilpeläinen jatkaa joukkueensa tavoin hurjaa virettään ja Jokerit nousevat 4-1 voitollaan takaisin liigan piikkipaikalle.

Veikkaussivut | HIFK