Jokerit - HIFK 5.12

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/05/2011
Jaa tämä...

Jatkaako IFK Jokereiden ahdinkoa Ilmalassa?

Jokerit – HIFK, Merkki 2, Kerroin 

Unibetilta saat erinomaiset kertoimet vedonlyöntiin. Unibet onkin yksi suomalaisten eniten suosima pelisivusto. Unibetilta näet paljon otteluita suorina stream-lähetyksinä, kuten kaikki La Ligan ottelut. Live-vedonlyönti on Unibetilla markkinoiden paras! Uudet asiakkaat saavat 50 % lisää rahaa ensimmäisen talletuksen päälle! Talleta esim. 100 €, saat 50 € ekstraa Unibetilta. Katso alla olevasta videosta kuinka helposti saat Unibetin bonuksen tilillesi.

 

Jääkiekon SM-liigaa. Tulikuumassa paikallisottelussa Jokerit saa vieraakseen ”Jaffalaan” rakkaan vihollisensa Helsingin IFK:n.

Jokerit on ollut viime aikoina ankeassa vireessä, joukkue on pystynyt voittamaan ainoastaan yhden ottelun viimeisestä yhdeksästä pelistään. Tähän suurin syy lienee se, että joukkueen ykkösmaalivahti Eero Kilpeläinen on sairauslomalla eikä kakkosvahti Frans Tuohimaa ole pystynyt hänen ”saappaitaan” täyttämään. IFK-kasvatti-Tuohimaan epävarmuus heijastuu koko narripakkaan ja viime otteluiden tulokset kertovat oleellisen. Viime ottelussa joukkue sai tärkeän Ben Eavesin kokoonpanoon, mutta hän loukkaantui jälleen ja on sivussa illan ottelusta.

IFK on puolestaan saanut pelinsä rullaamaan ja kuudesta viime ottelusta on kasassa viisi voittoa. Ainut tappio tuli sarjajohtajalle Kuopiossa.

Paikallispelit ovat aina paikallispelejä. Mitään suurta rakettitiedettä ei kuitenkaan ole, että Jokerit on tällä hetkellä suurissa vaikeuksissa varsinkin todella heikon maalivahtipelinsä ansiosta. Granlundit ja kumppanit laittanevat tänään verkot tötterölle Tuohimaan selän takana.

Veikkaussivut | Jukka