Jokerit - Kärpät 8.3

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 03/08/2012
Jaa tämä...

Filppula ja Lahti palaavat kokoonpanoon.

Jokerit – Kärpät, Merkki 1, Kerroin

 

NORDICBETILLE 110% ENSITALLETUSBONUS

Siirry Nordicbetin sivuille TÄSTÄ >>> 

Jokerit ja Kärpät ovat vain kahden pisteen päässä toisistaan, Kärppien eduksi. Panosta löytyy, sillä Jokerit on menossa ”säälipleijareihin”, kun taas Kärpät olisi näillä pisteillä menossa suoraan playoffeihin. Jokereille kelpaa vain voitto, mielummin varsinaisella peliajalla.

Jokereiden peli on ollut ajoittain sekaisin, sillä monet sairastelut ovat sekoittaneet kenttiä. Tulokset ovat kuitenkin olleet suhteellisen hyviä. Eero Kilpeläinen ei ole saanut peliään kuntoon, joten onnistuminen kotiyleisön edessä nostaisi itseluottamusta reilusti hieman penkin alle menneen Ilves-ottelun jälkeen. Jokerit on ollut myös siirtomarkkinoilla aktiivinen ottaen riveihinsä puolustajat Ross Lupachukin ja Josef Boumediennen. Tähän peliin Jokerit saa kaksi todella isoa nimeä, kun Ilari Filppula ja Janne Lahti palaavat kokoonpanoon.

Tämän kauden keskinäisissä kohtaamisissa Kärpät on ollut niskanpäällä, sillä joukkue on voittanut kolmesta pelistä kaksi. Edellinen kohtaaminen 9. joulukuuta  Oulun Raksilassa päättyi Jokereiden voittoon 2-1. Kärpät hankki Jozef Stümpelin riveihinsä. Myös maalivahti Johan Backlund on pelannut hyvin, vaikka häntä pidettiin etukäteen turhana hankintana. Tiedossa on todella mielenkiintoinen peli. Onnistuvatko viikkoja sivussa olleet Filppula ja Lahti siivittämään Jokerit voittoon?

Veikkaussivut | misteri