Jokerit - Kärpät 18.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Jokerit voittanut Kärpät viimeksi Ilmalassa lähes kaksi vuotta sitten.

Jokerit – Kärpät, Merkki 1, Kerroin 

Betsson on valittu maailman vastuullisimmaksi peliyhtiöksi. Sivusto on erittäin suosittu suomalaisten pelaajien keskuudessa sekä erittäin selkeä ja helppokäyttöinen. Tiesitkö, että Betsson on myös supernopea rahojen kotiutuksessa?  Betsson lisäksi tuplaa ensimmäisen talletuksesi! Jos talletat esim. 50 € saat toisen 50 € Betssonilta ja saldosi on 100 €!

 

Jääkiekon SM-liigaa. Perjantaina täydessä Hartwall Areenassa kohtaavat takavuosien kilpakumppanit, kun illan isäntäjoukkue Jokerit saa vieraita Oulusta.

Jokerit koki ensimmäisen pistemenetyksen Ilmalassa Helsingin ulkopuolelle kun Ässät haki kaksi pistettä jatkoaikavoitolla keskiviikkona. Tänään narrilauma tulee varmasti sisuuntuneena jäälle, ainoana tavoitteenaan palata voittokantaan.

Kärpät pelasi puolestaan tauon jälkeen loukkaantumisista kärsivää Ilvestä vastaan ja puristi niukan 2-1 voiton heikon peliesityksen jälkeen. Oululaiset hyytyivät totaalisesti ennen taukoa, peliesitysten ollessa todella karmeaa katsottavaa, ja sama tahti näyttää jatkuvan edelleen.

Joukkueiden välisissä kohtaamisissa on aina värinää ja areena on tänään täysi. Narrit lähtevät otteluun selkeinä ennakkosuosikkeina, sillä Kärppien esitykset eivät ole päätä huimanneet. Kahta kotitappiota ei Jokerit koe peräjälkeen.

Veikkaussivut | Jukka