Jokerit - Pelicans 15.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Hiljentääkö Pelicansin hurja vire myös Hartwall Areenan?

Jokerit – Pelicans, Merkki 2, Kerroin 

Jokerit – Pelicans ML, Merkki 2, kerroin

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Lisäksi NordicBet tarjoaa 100 € bonuksen uusille asiakkailleen! 

Jääkiekon SM-liigan erittäin mielenkiintoisessa päivän kärkiottelussa Helsingin Jokerit saa vieraakseen Lahden Pelicansin. Kyseessä on ilman muuta alkukauden perusteella se ottelu, jossa panoksena on muutakin, kuin vain kolme pistettä. Helsingin Jokerit on rakennettu todella kovalla rahalla, ja nyt odotellaan myöskin sitä menestystä. Jokereihin on hankittu niin paljon ennen kaikkea kiekollista osaamista, että tuloksia on alettava tulemaan. Jokereiden alkukausi ei kuitenkaan ole ihan täysin vakuuttanut todellakaan, joukkue on liigassa vasta neljäntenä. Tosin pelattuja pelejä ei ole ihan samaa määrää, kuin kärkijoukkueilla, mutta silti peliesityksissä on ilman muuta selkeästi parantamisen varaa. Jos Jokereilla ei ole alkukausi täydellisesti onnistunut, niin Pelicansin kohdalla niin voidaan sanoa.

Lahtelaispoppoo johtaa SM-liigaa, ja täysin antaitusti. Pelicans on hävinnyt tällä kaudella tasan kaksi ottelua, ja nekin heti kauden alussa Espoon Bluesille sekä Kuopiossa pari viikkoa sitten. KalPaa vastaan pelatussa ottelussa Pelicans joutui todella vaikeaan paikkaan, sillä joukkueella oli raskas vieraspeliputki takana. Pelicansilla tuntuu tällä hetkellä kuitenkin toimivan oikeastaan kaikki. Valmennus osaa työnsä, ja ennen kaikkea kentällä tapahtuu todella paljon oikeita asioita. Niko Hovinen on pelannut vakuuttavasti, ja ihan samaa voidaan sanoa oikeastaan koko joukkueesta. Pelicans on tällä hetkellä liigan paras joukkue, ja etenkin, kun Lahdesta on tulossa useita satoja kannattajia, niin kyllähän lahtelaisryhmä voi onnistua hyvinkin hakemaan pisteet Hartwallilta.

Veikkaussivut | Tuomas