Jokerit - SaiPa 11.12

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/11/2011
Jaa tämä...

Lähteekö Jokerit tauolle kolmen ottelun voittoputkessa?

Jokerit – SaiPa+1, Merkki 1, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Nordicbet tuplaa uusien asiakkaiden ensimmäisen talletuksen! Saat jopa 100 € lisää rahaa tilillesi ensimmäisen talletuksesi yhteydessä! 

Jääkiekon SM-liigaa. Viimeinen ottelu ennen joulutaukoa. Saipa ei ollut maajoukkuetauon jälkeen hävinnyt ainuttakaan peliä yli maalin erolla, kunnes romahti perjantaina sarjakärki Kalpan isäntänä numeroin 0-4. Kovan taisteluilmeensä ansiosta joukkue saa usein enemmän tekopaikkoja aikaan kuin vastustaja, mutta tehottomuus vaivaa. Saipa on vain kerran kahdeksasta viime pelistään onnistunut maalinteossa useammin kuin kahdesti varsinaisella peliajalla. Maalivahti Jere Myllyniemi on lainassa Pelicansilla, ja näin vasta 18-vuotias Richard Ullberg on saanut paljon vastuuta. Hän on pelannut ihan hyvin, mutta sylkee lähes kaikki helpoimmatkin kiekot maalintekosektorille. Näistä paikoista Jokereiden tasoinen joukkue rankaisee kovalla prosentilla. Hyökkääjä Antti Aarnio on sivussa tänäänkin.

Jokereiden tappioputki on enää muisto vain, sillä kahdesta viime pelistä on tullut puhtaat voitot Lukon ja Kärppien vieraana. Janne Lahti on loukaantumisensa jälkeen palannut vihdoin omalle tasolleen ja on joukkueelleen todella tärkeä. Lisäksi viime pelissä kokoonpanoon palannut Ben Eaves tuo lisää tehoja, juonikkuutta ja virtaa etenkin hyökkäyspäähän. Ykkösveskari Eero Kilpeläinen on edelleen loukkaantuneena, mutta nuori Frans Tuohimaa on torjunut ottelu ottelulta paremmin.

Materiaaliero on liigan mittapuulla valtava, eikä se paljoa tätä suuremmaksi voisikaan mennä. Jokerit on toisen helsinkiläisjoukkueen ohella liigan kovin joukkue, kun taas Saipa taistelee lähinnä jumbosijaa vastaan. Lisäksi Jokerit on marraskuisesta notkahduksesta huolimatta sarjan viidenneksi paras kotijoukkue. Joukkueiden alivoimat ovat liigan heikoimpia ja ylivoimat taas vahvimpia, joten erikoistilanteet lienevät tärkeässä roolissa tänään. Mikäli narripaitojen asenne on kohdallaan, jäävät pisteet Helsinkiin.

Veikkaussivut