Jokerit - TPS 1.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Jatkaako Jokerit hyviä otteitaan Ilmalassa?

Jokerit -1.5 – TPS, Merkki 1, Kerroin 

Bwin yksi maailman suurimmista peliyhtiöistä, joka löytyy mm. Real Madridin paidasta . Bwiniltä löytyy erittäin laaja valikoima kertoimia otteluihin. Saat lisäksi jokaisesta vedostasi pisteitä, joilla voit ostaa tuotteita Bwinin kaupasta. Mobiili-vedonlyönti on myös mahdollista Bwinin kautta.

 

Jääkiekon SM-liigaa. Kotijoukkue Jokerit on sarjan paras kotijoukkue, sen on alkukausi osoittanut. Pisteet eivät kertaakaan ole matkanneet Helsingin ulkopuolelle, koska ainut kotitappio tuli paikallisottelussa Helsingin IFK:a vastaan. Muuten joukkue on kaapinut kasaan ”Jaffalassa” seitsemän voittoa. Jokereiden peli-ilme on ollut aivan toisenlaista kotonaan kuin vieraskaukaloissa, se on kieltämättä näkynyt myös tuloksissa, vaikkakin narrit kaapivat täydet pisteet viikonloppuna Lahdesta ja Lappeenrannasta, päästämättä maaliakaan.

TPS on ollut viime aikoina todellinen yllättäjä tulosten osalta. Viimeisestä kymmenestä ottelustaan turkulaiset ovat voittaneet peräti seitsemän. Peliesityksissä on kuitenkin vielä paljon parantamisen varaa. Joukkueen kokoonpano on elänyt viime aikoina loukkaantumisten muodossa.

Jokerit on kotikaukalossaan supersuosikki heikkoa vierailijaa vastaan. Vierasjoukkueilla ei Ilmalassa tällä kaudella ole ollut aihetta riemuun enkä usko että on tälläkään kertaa. TPS palaa Turkuun tiistaina ilman pisteitä.

Veikkaussivut | Jukka