JYP - HIFK 13.1

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

JYP saa vieraakseen vahvavireisen joukkueen Helsingistä.

JYP – HIFK, Merkki 2, Kerroin 

 

NORDICBETILLE 100 % BONUS JA 25 € RISKITÖN VETO!

  • 100% ensitalletusbonus 100 €:n saakka + 25 € riskitön veto VAIN Veikkaussivuilta
  • Veikkausivut suosittelee – Suomalaisten suosituin sivusto
  • Uusi entistä parempi live-vedonlyönti

Riskitön 25 € veto NordicBetille VAIN TÄSTÄ linkistä >> 

Jääkiekon SM-liigaa. Eilen kotikaukalossaan Bluesin nollannut IFK on tänään jälleen tulessa, kun bussin nokka osoittaa kohti Jyväskylää.

HIFK teki eilen 2-0 voiton eteen sen minkä tarvitsi. Peli ei häikäissyt ja tilastojen valossa Blues hallitsi ottelua selkeästi, se ei kuitenkaan jäällä liiemmin näkynyt. Dennis Endrasille suhteellisen helppo nollapeli, vaikkakin torjuntoja kertyi hulppeat 40 kappaletta. Mitään erityistä väsymystä ei IFK:lla tänään varmasti ole jaloissa, sen verran ”löysästi” HIFK eilen pelasi. IFK:n kokoonpanosta uupuu Ville Peltonen, Turo Järvinen ja Markus Kankaanperä. Markus Granlund oli eilen flunssan vuoksi sivussa ja hänen pelaamisensa on epävarmaa.

JYP on vieraiden tavoin ollut todella kovassa nosteessa tulosten valossa. Jyväskyläläiset ovat kivunneet jo kuuden joukkoon ja tilanne näyttää tällä hetkellä jälleen valoisalta. JYPin voiton avain on tällä hetkellä erittäin tiivis puolustuspeli, hyökkäyksessä on ollut ajottain suuria ongelmia. Puolustus on tosin tällä hetkellä haavoittuvainen, sillä Sami Vatanen ja Pavel Skrbek ovat loukkaantuneina. Myös Antti Jaatinen on sivussa.

Kahden vahvavireisen joukkueen kohdatessa kerroinasettelu on hieman erikoinen. Ottelu on ennakkoon todella tasaväkinen, JYPin puolustus vastaan IFK:n hyökkäys. Vieraiden kertoimet riittänee helposti peleihin.

Veikkaussivut | Jukka