JYP - HPK 19.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/02/2018
Jaa tämä...

Jatkaako kotijoukkue hienoa voittoputkeaan?

HPK – JYP, Merkki 1, Kerroin
HPK – JYP ML, Merkki 1, Kerroin

Betsson on valittu maailman vastuullisimmaksi peliyhtiöksi. Sivusto on erittäin suosittu suomalaisten pelaajien keskuudessa sekä erittäin selkeä ja helppokäyttöinen. Tiesitkö, että Betsson on myös supernopea rahojen kotiutuksessa? Betsson lisäksi tuplaa ensimmäisen talletuksesi! Jos talletat esim. 50 € saat toisen 50 € Betssonilta ja saldosi on 100 €!

 

Jääkiekon SM-liigan illan ottelutarjontaa, Hämeenlinnassa yhteen iskevät toisen kerran viikonlopun aikana Hämeenlinnan Pallokerho sekä Jyväskylän JYP, tällä kertaa vain pelipaikkana on eri kuin eilen illalla.

 

HPK:n osalta näytti vähän aikaa sitten todella huonolta, mutta tällä hetkellä HPK on kolmen ottelun voittoputkessa ja vieläpä kaksi voittoa on tullut vierasjäiltä. Ennen maajoukkuetaukoa HPK haki hienon 1-2 vierasvoiton Oulusta, sen jälkeen kotivoitto Lappeenrannan SaiPasta ja eilen HPK yllätti Jyväskylän Synergia Areenalla kotijoukkueen kannattajat voittamalla pelin 1-2 lukemin. Nico Aaltonen on ollut kotijoukkueen osalta todella hyvä lisä hyökkäyspelaamiseen, ja eilenkin viimeisteli maalin sekä oli vahvasti mukana HPK:n ensimmäisessä osumassa.

JYP puolestaan toki onnistui voittamaan Pelicansin vieraissa, joka on todella kova temppu joukkueelle kuin joukkueelle, mutta toisaalta kyllähän Antti Pihlströmin lähtö joukkueesta näkyi ainakin lievästi eilisessä kotiottelussa. JYPillä toki riittää materiaalissa leveyttä, mutta eipä maajoukkuetauon jälkeen otettu vierasvoitto Turusta kerro yhtään mitään, koska TPS oli säälittävän surkea. HPK on osoittanut olevansa tällä hetkellä todella kovassa iskussa, vierasvoitto Jyväskylästä osoittaa sen viimeistään kaikille pahemmillekin epäilijöille.

Mikko Tolvanen on ollut jo pidemmän aikaa loistava maalillaan ja pikkuhiljaa alkaa tuntumaan myöskin siltä, että mm. Alex Leavitt alkaisi pelaamaan omalla tasollaan. HPK ei ikimaailmassa voi olla kotonaan kuin korkeintaan lievä suosikki, SM-liigassa kun ei voida puhua mistään tasoeroista!

Veikkaussivut | Tuomas